Κυριακή, 03 Μαϊος 2020 - Psts.gr

Η Σίφνος εκτός από τις φυσικές της ομορφιές πλέον διακρίνεται και για την σύμπνοια απόψεων των κατοίκων της. Η νέα δήμαρχος του νησιού Μαρία Ναδάλη έλαβε ποσοστό σχεδόν 90% στις αυτοδιοικητικές εκλογές του περασμένου Μαΐου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελλείψει αγωνιστικής δράσης η αμερικανική λίγκα έφτιαξε ένα βίντεο με τα καλύτερα της σεζόν 2019-20

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Στα μπαλκόνια βγήκαν άρον άρον το βράδυ της Κυριακής (03.05.2020) οι κάτοικοι σε γειτονιά της Νέας Σμύρνης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο διαβεβαίωσε σήμερα ότι υπάρχει «σημαντικός αριθμός αποδείξεων» πως ο νέος κορονοϊός προέρχεται από εργαστήριο στην κινεζική πόλη Ουχάν, το επίκεντρο της πανδημίας της νόσου Covid-19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθώς ο καιρός ζεσταίνει, είναι η ώρα να ξεστρώσουμε τα χαλιά μας, να τα καθαρίσουμε και να τα αποθηκεύσουμε για την επόμενη χρονιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώνεται εντός του χρονικού διαστήματος που είχε ανακοινώσει η Διοίκηση του ΟΑΕΔ, η καταβολή της 2μηνης παράτασης των επιδομάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Τζόκερ [αριθμός κλήρωσης 2123] .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Σάρωσε» ο κορωνοϊός σε Κηφισιά, Φιλοθέη και Χαλάνδρι αναλογικά με τον πληθυσμό τους - Ποιοι νομοί έμειναν χωρίς κρούσματα - Αναλυτικά στατιστικά στοιχεία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και στο Ανατολικό Αιγαίο. Άνεμοι βόρειων – βορειοδυτικών διευθύνσεων με εντάσεις έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos