Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 - Psts.gr

Με τα κρούσματα στη χώρα να αυξάνονται καθημερινά, δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι που βρίσκονται να είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες αποκαλύψεις για τη δράση ακραίων αρνητών φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ΕΡΤ. Οι αυτοαποκαλούμενοι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» φτάνουν μάλιστα στο σημείο να απειλήσουν με σύλληψη όλους τους βουλευτές και καλούν τις δικαστικές αρχές να εκδώσουν εντάλματα για εσχάτη προδοσία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Μυκόνου για έβδομη συνεχή χρονιά και με ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής κατέβαλλε το ποσό των 80.000 ευρώ για τους ιατρούς του Κέντρου Υγείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Υπουργείο Οικονομικών προχωρά σε νέα καταβολή, ύψους 30,5 εκατ. ευρώ, του επιδόματος θέρμανσης σε 299.234 δικαιούχους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλάζει το καιρικό σκηνικό από αύριο Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου. Κύριο χαρακτηριστικό της καιρικής μεταβολής στην Πάρο και στα νησιά των υπόλοιπων Κυκλάδων, θα είναι οι νεφώσεις με τοπικές βροχές οι οποίες είναι πιθανόν να εξελιχθούν σε καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 18:47, το απόγευμα της Τετάρτης, στη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης, με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο να την καταγράφει στα 5,3 Ρίχτερ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O e-ΕΦΚΑ συνεχίζοντας την επεξεργασία των αρχείων για τις περιπτώσεις των συνταξιούχων που δεν είχε γίνει εκκαθάριση αναδρομικών πιστώνει στους λογαριασμούς των δικαιούχων, από σήμερα έως αύριο, αναδρομικά:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 28.828, εκ των οποίων 19 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ορθάνοικτο άφησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης το ενδεχόμενο διεύρυνσης της υποχρεωτικότητας του εμβολίου κατά του κορωνοϊού στις σημερινές ανακοινώσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos