Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 - Psts.gr

Ο διάσημος Αμερικανός συνθέτης, τραγουδιστής, παραγωγός και ηθοποιός Lionel Richie που εδώ και κάποιες μέρες χαίρεται με τα τρία του παιδιά την θάλασσα των Κυκλάδων και τον περίφημο ήλιο του καλοκαιριού τους, μάλλον θέλει να περάσει απαρατήρητος αλλά το υπερπολυτελές σκάφος του δεν τον αφήνει!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η απορία και η έκπληξη του Δ.Σ. του Α.Ο.Πάρου , με την επιστολή του φίλου κ. Βλαχάκη Γιάννη, η οποία δημοσιεύτηκε σε αθλητικό site είναι μεγάλη.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021 00:31

12 τρόφιμα φουλ σε βιταμίνη D

Πέρα από τις βιταμίνες σε χάπια και τα συμπληρώματα διατροφής, μπορούμε να ενισχύσουμε την πρόσληψη της βιταμίνης D και μέσα από το φαγητό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπογράφηκε η σύμβαση για την προμήθεια δύο φορητών μονάδων αφαλάτωσης τύπου αντίστροφης όσμωσης (R.O.) ελάχιστης παραγωγής 1000 m3 ημερησίως η κάθε μία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την τακτική του ο Δήμαρχος άφησε την Νάουσα μέσα στο καλοκαίρι χωρίς χώρο στάθμευσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε να προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αντιπάρου, στις 29 Ιουνίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 8.00 μμ, μέσω τηλεδιάσκεψης, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σειρά συναντήσεων πραγματοποίησε το διήμερο 23 και 24/6 στην Ερμούπολη της Σύρου αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., αποτελούμενη από τον βουλευτή Κυκλάδων Νίκο Συρμαλένιο, τον πρώην Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας Αντρέα Νεφελούδη, μέλη της Ν.Ε. και τοπικά στελέχη της ΟΜ Σύρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Attica A.E. Συμμετοχών ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις που αναλήφθηκαν κατά την έκδοση του Κοινού Ομολογιακού Δανείου, ότι ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση πλυντηρίδων καυσαερίων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζεται η ιχνηλάτηση των κρουσμάτων ινδικής μετάλλαξης και -σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΡΕΝ- τουλάχιστον 20 ακόμα έχουν μπει στο μικροσκόπιο ως ύποπτα στην Κρήτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πανηγύρισε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2021 από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos