Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 - Psts.gr

Αποδοτική ήταν τουριστικά η απερχόμενη περίοδος του καλοκαιριού του 2021. Η διαπίστωση αυτή αποτυπώνεται και στον κύκλο εργασιών του γ΄τριμήνου των επιχειρήσεων στο κλάδο των υπηρεσιών εστίασης που λειτούργησαν στα νησιά των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Voucher για τους εκπαιδευτικούς για αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 19:38

Στη Σίφνο το ντεμπούτο του Μπροκάκη

Το νέο κύμα κακοκαιρίας θα μας βάλει στην κατάψυξη, αλλά από πλευράς έντασης ανέμων τα πράγματα φαίνονται καλύτερα τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 17:51

Διακομιδή 38χρονου από τη Νάξο στη Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, από τον λιμένα Νάξου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ - Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ'' Ν.Ν. 62, 38χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 17:47

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου με "rapid test" σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο τραγέλαφος της πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας συνεχίζεται και μετά την περίοδο των χριστουγεννιάτικων διακοπών είτε με τα τεράστια εκπαιδευτικά κενά είτε με την ασφάλεια και την υγεία μαθητών και εκπαιδευτικών:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων του 24ώρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 20.507 , εκ των οποίων 59 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα ταξιδιωτικά προγράμματα της EMIRATES "πρωταγωνιστούν" πολλά νησιά των Κυκλάδων με ειδική αναφορά στην Πάρο, τη Μήλο, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και τη Νάξο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν είναι μόνο ο Πετρής ερωτευμένος στην πραγματική ζωή τελικά (δείτε εδώ την σύντροφό του)... Ο Μάρκος Βρουλάκης ο σύζυγος της Μαρίνας στο «Σασμό», είναι εκείνος που σκοτώθηκε στη βεντέτα με τους Σταματάκηδες λόγω του κρυφού του έρωτα με την Ανθούλα ,που προκάλεσε τόσα δεινά στις δύο οικογένειες.

Κατηγορία LIFESTYLE
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos