Σάββατο, 02 Απριλίου 2022 - Psts.gr

Εκτός από την ενεργειακή κρίση, η Ελλάδα και δεκάδες άλλες χώρες προετοιμάζονται για ελλείψεις με κίνδυνο την περαιτέρω έκρηξη τιμών, ως απόρροια του πολέμου στην Ουκρανία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστήμονες από τις ΗΠΑ και άλλες χώρες έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο πλήρες και χωρίς κανένα κενό ανθρώπινο γονιδίωμα, καλύπτοντας πια με ακρίβεια άνευ προηγουμένου όλα τα χρωμοσώματα από τη μία άκρη τους ως την άλλη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των κρουσμάτων ανά περιοχή:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις τελευταίες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν εργαστηριακά 15.123 νέα κρούσμαστα κορονοϊού στη χώρα μας, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ. Ακόμη 52 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές της νόσου, ενώ 357 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) αναζητά υποψήφιους ιδιώτες συνεργάτες για να εργαστούν στις διενεργούμενες στατιστικές έρευνες που θα διενεργήσει η Αρχή, από τον Μάιο έως τον Δεκεμβρίου του 2022 και μπορούν να υποβάλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τη 12η ώρα της Τετάρτης 23 Μαρτίου 2022 μέχρι και την 24η ώρα της Τρίτης 26 Απριλίου 2022. Το Μητρώο αυτό που τηρείται από την ΕΛΣΤΑΤ, θα ισχύσει για οκτώ (8) μήνες, από τον Μάιο έως και τον Δεκέμβριο 2022.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στόχος του νέου προγράμματος, διάρκειας 7 μηνών και προϋπολογισμού 65 εκατ. ευρώ (με συγχρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ) είναι η ενίσχυση της πρόσβασης των νέων στην αγορά εργασίας μέσω της απόκτησης εργασιακής εμπειρίας και την αντιμετώπιση της διαρροής επιστημονικού εργατικού δυναμικού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 02 Απριλίου 2022 13:46

Με τo καλοπληρωμένο G/G στο «Άνφιλντ»

Η δράση στα κορυφαία ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα επανέρχεται και το αγωνιστικό κουπόνι της ημέρας «ζωντανεύει» για τα καλά. Στην Αγγλία, η Λίβερπουλ παίζει με τη Γουότφορντ και θέλει να παραμείνει σε τροχιά κατάκτησης του τίτλου, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν τον αγώνα επιβίωσης στην Πρέμιερ Λιγκ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σάββατο, 02 Απριλίου 2022 13:45

Στοίχημα: Τον πρώτο λόγο η Ντόρτμουντ

Επιστροφή στην κανονικότητα γίνεται στο κουπόνι του Σαββάτου (02/04) με αγώνες από δυνατά εγχώρια πρωταθλήματα, μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός είναι πολλές και η ένταση θα κορυφωθεί με την Καλλιόπη λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή της, να σκοτώνει κάποιον βάφοντας τα χέρια της με αίμα.

Κατηγορία LIFESTYLE

Στη διετία εκδόθηκαν πάνω από 45,2 εκατ. άυλες συνταγές

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos