Δευτέρα, 29 Μαϊος 2023 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μήλου, από τον Κυβερνήτη του υπό ναύλωση Ι/Φ “COSMOLEDO” σημαίας Γαλλίας, ότι δύο αλλοδαποί επιβαίνοντες του σκάφους, είχαν αποπλεύσει με τη βοηθητική λέμβο και έκτοτε αγνοούνται, στη θαλάσσια περιοχή “ΜΠΟΝΑΤΣΑ” ν. Κίμωλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με δεδομένο ότι το στοίχημα της εφετινής (τουλάχιστον) τουριστικής περιόδου θα κριθεί από το χρόνο έναρξης της σεζόν σε σχέση και με τα έσοδα, θελήσαμε να μελετήσουμε τις επιδόσεις τριών νησιών των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πήρε μέρος στον Υπερμαραθώνιο Γύρο Πάρου «Φραγκίσκος Βελέντζας» και έκανε περήφανο το αστυνομικό σώμα για τη δύναμη, την αντοχή και το σθένος που επέδειξε σε έναν αγώνα δρόμου μήκους 54χλμ. στο νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλες οι συνθήκες ήταν ευνοϊκές για την επιτυχή πραγματοποίηση ενός μεγάλου αθλητικού γεγονότος που έλαβε χώρα στην Πάρο, το απόγευμα του Σαββάτου 27 Μαΐου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι γνωστό ότι τα γενναιόδωρα αμπελοτόπια της Πάρου που «τρέφονται» από τη νησιώτικη αλμύρα, τον άνεμο και τον ήλιο, παράγουν εξαιρετικής ποιότητας οίνο που αποτελεί καρπό της σπουδαίας τοπικής αμπελουργικής παράδοσης και οινοποίησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρωί της Πέμπτης 25 Μαΐου, κατέπλευσε στην είσοδο του κόλπου της Παροικίας, το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που έχει αφιχθεί ποτέ στο νησί!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, πυρκαγιά ξέσπασε κοντά στην παραλία της Πούντας, το βράδυ της Τετάρτης 24 Μαϊου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όσο περνούν τα χρόνια, με κάθε τρόπο γίνεται αισθητή η αύξηση του πληθυσμού στο νησί της Πάρου αλλά και η πιο πρώιμη έναρξη της τουριστικής σεζόν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πιο νωρίς σε σχέση με άλλες χρονιές θα ξεκινήσουν φέτος τα προγράμματα για φθηνές διακοπές, «Κοινωνικός Τουρισμός» και «Τουρισμός για Όλους».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos