Πέμπτη, 04 Μαϊος 2023 - Psts.gr

Τι προβλέπει η απόφαση από το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων και Αθλητικών Εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου Μάρπησσας, θα διεξαχθεί το Final4 στο μπάσκετ γυναικών το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Μαϊου υπό τη διοργάνωση της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Το νέο βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο TikTok με παραλειπόμενα της προεκλογικής εκστρατείας και των καθηκόντων του πρωθυπουργού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με 37% - 21% προηγείται στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης του Αλέξη Τσίπρα - Μικρή άνοδος για το ΠΑΣΟΚ - Καταρρέει η Ελληνική Λύση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), με αφορμή την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου 2023 (από 1/5/2023 έως 31/10/2023), δημοσιοποιεί τις σχετικές οδηγίες προς αεροναυτιλομένους.  

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί η πλατφόρμα για τις αιτήσεις για τα φωτοβολταϊκά στη στέγη να άνοιξε, δεν έχει συμβεί ωστόσο, το ίδιο και για τις αιτήσεις για τον ηλιακό θερμοσίφωνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση του Δημοτικού Συνδυασμού «ΠΑΡΟΣ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ» και του επικεφαλής Κώστα Μπιζά, με επιχειρηματίες στο Πίσω Λιβάδι Πάρου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3.5.23.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 03-05-2023 το μεσημέρι συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 34χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα χωρίς άδεια ικανότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 04 Μαϊος 2023 14:58

O Rafal Horbowicz στο Portarathlon

Έ νας από τους κορυφαίους δεκαθλητές της Πολωνίας, ο Rafal Horbowicz είναι η επόμενη συμμετοχή στο Portarathlon .

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται κλιματολογική αστάθεια, που ευνοεί την ανάπτυξη Περονόσπορου και Ωιδίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos