×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013 - Psts.gr

Ο πολιτευτής Κυκλάδων Γιώργος Βακόνδιος συμμετείχε στην προσυνεδριακή συνάντηση του κόμματος για τους τέως ευρωβουλευτές, βουλευτές και πολιτευτές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013 πραγματοποιήθηκε η 5η συνεδρίαση για το 2013 της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στη Σύρο και στη Ρόδο με τηλεδιάσκεψη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε χτες στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού ημερίδα με θέμα: «Σύγχρονη γεωργία – Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (Αγροτική Επιχειρηματικότητα – δυνατότητες χρηματοδότησης επενδύσεων στις Κυκλάδες)».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο δύτη που απαθανάτισε ένα παράξενο πλάσμα του βυθού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με δυο παιχνίδια συνεχίστηκε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Νέων στις Κυκλάδες. Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μία τελευταία ευκαιρία σε συνεπείς ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ οι οποίοι εί-χαν χάσει το δικαίωμα για κατάταξη σε κατώτερη ασφαλιστική κατηγορία δίνεται με απόφαση του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεσημβρινές ώρες χθές (17 Απριλίου 2013), ο Πλοίαρχος του Ε/Γ - Ο/Γ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.9913,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευκολίες πληρωμής των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος, ακόμη και με 40 άτοκες δόσεις, κάνει η ΔΕΗ για τους οικονομικά και κοινωνικά αδύναμους καταναλωτές, στους οποίους δεν θα μπορεί να κόψει την ηλεκτροδότηση για έξι μήνες τον χρόνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με κυνηγετικές καραμπίνες οι Έλληνες επιστάτες άνοιξαν πυρ εναντίον 200 Μπαγκλαντεσιανών που ζήτησαν τα δεδουλευμένα τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos