×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013 - Psts.gr

Δεν υπάρχει δυνατότητα να μπει στο πολυνομοσχέδιο διάταξη που να προβλέπει τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δύο γιατροί, ιδιοκτήτες ιδιωτικής κλινικής, μία γραμματέας της κλινικής και δύο ιδιοκτήτες φαρμακευτικών εταιρειών συμπεριλαμβάνονται μεταξύ των 11 ατόμων που συνελήφθησαν σε μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ και του ΣΔΟΕ σε όλη την Ελλάδα,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Σπονδή στο έργο του μοναδικού δημιουργού Βασίλη Τσιτσάνη από τον Γιάννη Πάριο στο Μέγαρο Μουσικής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συγχαρητήρια στους αθλητές της ομάδας μπάσκετ παίδων του Α.Ο. Πάρου, τον προπονητή, τους παράγοντες και την διοίκηση του Α.Ο.Π. για την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος Κυκλάδων στους παίδες.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Το μεγάλο τμήμα του χορευτικού συγκροτήματος του Δήμου της Αντιπάρου πραγματοποίησε διήμερο εκπαιδευτικό ταξίδι στην Αθήνα στις 19-21 / 04 / 2013.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 23-04-2013 το απόγευμα συνελήφθη στην Ερμούπολη Σύρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ερμούπολης, ένας 22χρονος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτό αποτέλεσε το κεντρικό θέμα της συνάντησης εργασίας στην οποία συμμετείχε η αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σοβαρότατες οι ευθύνες του Δημάρχου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, δύο Αντιδημάρχων και των εκάστοτε Δ/ντών της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου για τον τρόπο λειτουργίας και οικονομικής διαχείρισης των σχολικών επιτροπών του Δήμου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην τοποθέτηση του στη Γενική Συνέλευση του Δικτύου Αειφόρων Νήσων (ΔΑΦΝΗ), που έγινε στην Αθήνα στα γραφεία της ΚΕΔΕ, ο Νίκος Συρμαλένιος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, μεταξύ άλλων τόνισε:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Πάρου ενημερώνει τους επαγγελματίες του νησιού σχετικά με τις δράσεις του Δήμου Πάρου για την προβολή του νησιού μας σε αγορές ενδιαφέροντος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos