×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Παρασκευή, 31 Μαϊος 2013 - Psts.gr

Ερώτηση προς τον κ. Υπουργό Οικονομικών «Σχετικά με την περαιτέρω υποβάθμιση των νησιωτικών Δ.Ο.Υ.» κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Νίκος Συρμαλένιος και Δημήτρης Γάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος κατέθεσε αναφορά σχετικά με την διαμαρτυρία των κατοίκων της Μυκόνου για την διαχείριση των απορριμμάτων και την υποστελέχωση του Κ.Υ. του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 31 Μαϊος 2013 22:20

«Συμβιώνω με τα ζώα γύρω μου»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και στην Πάρο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης «Συμβιώνω με τα ζώα γύρω μου» της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νησί της Σικίνου επισκέφθηκε χθες το απόγευμα 30 Μαΐου 2013 ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, στα πλαίσια της περιοδείας του στα νησιά των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η σχολική ηλικία αποτελεί περίοδο πιθανής εμφάνισης μιας σειράς προβλημάτων και διαταραχών (π.χ. δυσκολίες στο γραπτό λόγο). Παράλληλα, προβλήματα και διαταραχές που υπήρχαν εκ γενετής (π.χ. αισθητηριακά προβλήματα, αναπτυξιακές

Κατηγορία ΠΕΡΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

Το κίνημα για τη στελέχωση του Κέντρου Υγείας (ΚΥ), όπως φαίνεται, βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή. Μερικές φορές, από ανυπομονησία, μάλλον, να βρεθεί τρόπος που θα δώσει νέα ώθηση στον αγώνα για το ΚΥ, δεν επιλέγουμε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για άλλη μια φορά είναι σκόπιμο να ξεκαθαρίσει ο ρόλος του Βελέντζειου Ιδρύματος, το οποίο από αιμοδότης σε ευθύνες που δεν του ανήκουν, κινδυνεύει να γίνει αποδιοπομπαίος τράγος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πάρου θέλει να ευχαριστήσει θερμά το προσωπικό του ΕΚΑΒ για τη συμβολή του κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε την Τετάρτη 29 Μαΐου 2013 στην περιοχή του Κάμπου-Γλυσίδια.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη Δευτέρα και την Τρίτη 27 και 28 Μαΐου , συνοδευόμενος από τον πρώην Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ομιλία, παρουσίαση διαφανειών και ζωντανή μουσική από το μουσικοχορευτικό συγκρότημα Νάουσας
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos