Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 - Psts.gr

Και όμως δεν πρέπει να πετάτε το νερό, με το οποίο βράσατε τα μακαρόνια σας! Mπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με πολλούς τρόπους!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς έλαβε μέρος στην ετήσια γενική συνέλευση του Δικτύου Αειφόρων Νήσων ΔΑΦΝΗ, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 στην Ρόδο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το psts.gr και οι συνεργάτες του, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια, τοπικό έντυπο μέσο ενημέρωσης της Πάρου, λόγω του ότι σε φύλλο του (7/10/2016) επιβεβαίωσε με τον πλέον σαφή τρόπο, άρθρο του psts.gr, αναρτημένο στις 29/9/2016, το οποίο αναφερόταν στην ανάγκη αποκατάστασης των φθορών στον ανεμόμυλο στο λιμάνι της Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Κόκκινο» έχουν χτυπήσει τα φορολογικά βάρη που σηκώνουν οι φορολογούμενοι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόνιμη και γρήγορη λύση στην αντιμετώπιση της κήλης, που πλήττει εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, προσφέρει τα τελευταία χρόνια η λαπαροσκοπική χειρουργική!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μία κίνηση – πρόκληση για τον ελληνικό λαό, ο Αμερικάνος πρόεδρος Ομπάμα, πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα μας τις ημέρες γιορτασμού της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, κατά της αμερικανοκίνητης χούντας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον τίτλο του Ευρωπαίου Νέου Σεφ (European Young Chef) για το 2016 απέσπασε ο Ρόδιος σεφ Σταμάτης Μισομικές, που συμμετείχε στον διαγωνισμό, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο της υποψηφιότητας της ως Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης το 2019.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η πολυσυζητημένη τελικά κινητοποίηση για κλείσιμο της Περιφέρειας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υποστελέχωση και τα προβλήματα που προκύπτουν από την σοβαρή έλλειψη προσωπικού, κατέληξε σε φιάσκο με ευθύνη της Περιφερειακής Αρχής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Μυκόνου και η Sea Medical Health Clinic σας ενημερώνουν πως η δωρεάν εξέταση ψηφιακής μαστογραφίας σε όλες τις γυναίκες της Μυκόνου κ των γειτονικών νησιών, λόγω της μεγάλης συμμετοχής παρατείνεται εκ νέου, έως τις 30 Νοεμβρίου 2016.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στο ποδοσφαιρικό και μπασκετικό κουπόνι. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα πολλά φιλικά παιχνίδια στην Ευρώπη, στις μάχες των προκριματικών στη Λατινική Αμερική, ενώ προτάσεις στοιχήματος προκύπτουν και από Ευρωλίγκα και Τσάμπιονς Λιγκ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια, όπως αυτό της Skrill.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos