Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016 - Psts.gr

Την Πάρο επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια του νέου νηπιαγωγείου της Αγκαιριάς, έργο που χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από διετή απουσία η Καλλιόπη Συκινιώτη επανέρχεται στην αγωνιστική δράση. Η Καλλιόπη από το 2015 είναι φοιτήτρια στα ΤΕΦΑΑ των Τρικάλων και προπονείται εκεί με τον γνωστό καθηγητή κ. Δημήτρη Σούλα με στόχο τη συμμετοχή της στα αγωνίσματα αντοχής, δηλαδή από τα 5.000 μέτρα και πάνω. Η αδυναμία της Μαίρης Παντερμαλή να αγωνιστεί στο πανελλήνιο πρωτάθλημα με τη σκυταλοδρομία των γυναικών στα 4 Χ400 ώθησε τους υπεύθυνους του συλλόγου να απευθυνθούν στην Καλλιόπη η οποία εξακολουθεί να είναι αθλήτρια του συλλόγου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Το 11ο Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου ξεκίνησε και επίσημα, πλέον, το Σάββατο 11/6 με την εκδήλωση παρουσίασης στον κόσμο του νησιού που θα το φιλοξενήσει, την όμορφη Πάρο, με φόντο ένα ειδυλλιακό τοπίο στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου και άψογους οικοδεσπότες τους προέδρους των τριών ομάδων που διοργανώνουν από κοινού το τουρνουά Λουκά Σκιαδά (Α.Μ.Ε.Σ.Νηρέας), Μαρία Κουτσονικολή (Α.Ο.Πάρου) και Άγγελο Τσιγώνια(Α.Μ.Ε.Σ.Μαρπησσαϊκός).

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όπως πιθανόν γνωρίζετε η κατασκευή των προσωρινών κτιρίων του νέου Α/Δ επιφάνειας περ.400τ.μ. και με τα βοηθητικά κτίρια περ.750 τ.μ. έχει ξεκινήσει και χρηματοδοτείται από την Olympic Air.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η 14η Ιουνίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, το Διεθνές Κίνημα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου, την Παγκόσμια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών και τον Διεθνή Οργανισμό Μετάγγισης Αίματος. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια επί της ουσίας προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Πάρου καλεί όλα της τα μέλη να συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου φίλων στήριξης του Κέντρου Υγείας Πάρου, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016, στις 11 π.μ., στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου «Αρχίλοχος», στην Παροικιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ώρα που η ελληνική κοινωνία, συνταξιούχοι και εργαζόμενοι, θέλουν να γνωρίζουν ποιοι θίγονται και πόσο από τις επώδυνες μειώσεις που έφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο ασφαλιστικό, η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας αποκρύπτει σκοπίμως τα στοιχεία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου – Αντιπάρου κατά το τελευταίο του συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 συζήτησε το θέμα «Συζήτηση για δημοτικά παρκινγκ Παροικιάς – Νάουσας».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κυματική ενέργεια δεν έχει αναπτυχθεί όσο τα φωτοβολταϊκά και η αιολική ενέργεια λόγω πολύ συγκεκριμένων τεχνικών και οικονομικών περιορισμών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Ίου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ – Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ» Ν.Ν. 57 , 70χρονος αλλοδαπός, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos