Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016 - Psts.gr

Με την καθοριστική παρέμβαση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ολοκληρώθηκε το έργο της συντήρησης του δημοτικού και επαρχιακού οδικού δικτύου Πάρου, ενός πολύ σημαντικού έργου για τους κατοίκους του νησιού και τους επισκέπτες του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε Σέριφο και Κίμωλο, μετά την Μήλο, περιόδευσε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γ. Χατζημάρκος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η παραλία γέμισε με αθλητές κάθε ηλικίας αλλά και θεατές που με ενδιαφέρον παρακολούθησαν τους αγώνες ενός, για πολλούς, άγνωστου αθλήματος! Συμμετείχαν ντόπιοι «αθλητές» μέλη του συλλόγου αλλά και Έλληνες και αλλοδαποί επισκέπτες του νησιού μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η τρίτη ιστιοδρομία του Κυκλάδες 2016 – Cyclades Regatta ολοκληρώθηκε με επιτυχία και τα 51 σκάφη έδεσαν στο όμορφο νησί της Σίφνου.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Την 09-07-2016 το πρωί συνελήφθη στη Χώρα Νάξου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 20χρονος υπήκοος Πολωνίας γιατί κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι πολίτες της Μήλου αντιστάθηκαν στις Σειρήνες και τον εκφοβισμό και γέμισαν την αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Μήλου στην εκδήλωση της τοπικής Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ, την Κυριακή 10 Ιουλίου.
Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, και η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Φωτεινή Βάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα κόσμημα για ολόκληρο το Αιγαίο, το μνημείο ανακαινίστηκε και ξεκινά μια νέα περίοδο στην μακραίωνη ιστορία του

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μυκόνου στις 8 Ιουλίου 2016 με τον Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Αττικής κ. Βασίλη Σωτηρόπουλο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους κτηνοτρόφους και τους εμπλεκόμενους επαγγελματίες του νησιού μας ότι, κατόπιν συνεννόησης με τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής Κυκλάδων, το Δημοτικό Σφαγείο Σίφνου θα λειτουργήσει την Τρίτη 12 Ιουλίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τραγουδοποιός σπάνιας ευαισθησίας και ερμηνευτής υψηλών επιδόσεων ο Χρήστος Θηβαίος διαλέγει τα αγαπημένα του τραγούδια από την 20χρονη πορεία του στη μουσική αλλά και άλλα που έχει αγαπήσει, από εκλεκτούς συναδέλφους του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos