Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016 - Psts.gr

Με σκοπό τη διευκόλυνση συμπολιτών μας με οφειλές προς τον Δήμο γνωστοποιούμε το νομικό πλαίσιο που ισχύει αυτή τη στιγμή για την ρύθμιση οφειλών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα της Παρασκευής, το οποίο, παράλληλα, αποτελεί το καλύτερο δυνατό... ορεκτικό πριν από το «κυρίως πιάτο» του Σαββατοκύριακου. Σε τέσσερα παιχνίδια έχει καταλήξει το Betarades.gr, από τις «μικρές» κατηγορίες σε Σουηδία, Γερμανία και Ολλανδία, αλλά και από το Σούπερ Καπ Ισπανίας στο μπάσκετ. Πάμε αμέσως να δούμε ποια είναι τα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα που έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Συνάντηση με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κ. Μύρωνα Μιχαηλίδη και τον Πρόεδρο του Διεθνούς Φεστιβάλ Animasyros κ. Βασίλη Καραμητσάνη είχε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους κτηνοτρόφους και τους εμπλεκόμενους επαγγελματίες του νησιού μας ότι, κατόπιν συνεννόησης με τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής Κυκλάδων, το Δημοτικό Σφαγείο Σίφνου θα λειτουργήσει την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 22-09-2016 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 29χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί εκτελούσε οικοδομικές εργασίες, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική είναι η απάντηση του Υπουργείου Υγείας στην Ερώτηση που είχε καταθέσει ο Μάνος Κόνσολας, μαζί με άλλους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για τις συνθήκες υγιεινής στα κέντρα παραμονής προσφύγων και παράνομων μεταναστών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 27η Σεπτεμβρίου 2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας προσκαλούμε στις 27 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 12.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάρου όπου θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για τη δημιουργία Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων, μετά από την υπογραφή της Ευρωπαϊκής Χάρτας Ισότητας των Φύλων του Δήμου Πάρου και της Γενικής Γραμματείας Ισότητας στις 10 Ιουνίου 2016.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016 10:50

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010 και του άρθρου 163 του Ν.3463/2006, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Πέμπτη 29-09-2016 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Να είσαι στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου μέσα στο λιοπύρι του μεσημεριού και ωστόσο να μπορείς να φανταστείς αυτόν τον τόπο όπως θα είναι σε μερικά χρόνια.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos