Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 - Psts.gr

Τέσσερα άτομα τραυματίσθηκαν από κεραυνό που έπεσε στην Ακρόπολη. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και τους μεταφέρει στον Ευαγγελισμό. Ακραία καιρικά φαινόμενα τις τελευταίες ώρες στην Αττική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 16:47

Δήμος Νάξου: Άσκηση «ΣΑΝΟΥΔΟΣ 2019»

Στις 20 Απριλίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, με την συνδρομή του Πυρ/ κού Κλιμακίου και λοιπών Υπηρεσιών και Φορέων πολιτικής προστασίας του δήμου ( ΕΛ.ΑΣ, ΕΚΑΒ, Δημ. Αστυνομία και εθελοντών), θα πραγματοποιήσει Άσκηση με κωδ. ονομασία "ΣΑΝΟΥΔΟΣ 2019".

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το διευρωπαϊκό αυτοματοποιημένο σύστημα ταχείας μεταφοράς κεφαλαίων σε συνεχή χρόνο (σύστημα ΤARGET2) θα είναι κλειστό την 19η και την 22α Απριλίου 2019, τη Μεγάλη Παρασκευή και τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα των Καθολικών / Διαμαρτυρομένων αντίστοιχα. Οι ημέρες αυτές δεν συμπίπτουν με αργίες εντός της Ελληνικής Επικράτειας και συνεπώς, σύμφωνα με το άρθρο 11 του Ν.3336/2005, είναι ημέρες ειδικής αργίας διατραπεζικών συναλλαγών και θα ισχύσουν οι διατάξεις του εν λόγω άρθρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ημέρα που οι δημότες του νησιού μας θα επιλέξουν νέους εκπροσώπους στο δημοτικό συμβούλιο πλησιάζει.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H Ελλάδα στο δρόμο για την ανάπτυξη πλωτών θαλάσσιων αιολικών πάρκων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η επιστηµονική κοινότητα το συνιστά, ο υπουργός Παιδείας το θέλει, αλλά τα πρακτικά προβλήµατα είναι πολλά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πάρου από τον Πλοίαρχο του Φ/Γ ''ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΑΚΗΣ'' Ν.ΜΥΤ. 41, ότι κατά την διάρκεια χειρισμών πλαγιοδέτησής του στον εμπορικό προβλήτα ''ΒΙΝΤΖΙ'' Παροικίας Πάρου, διαπιστώθηκε δυσλειτουργία της Νο 2 ηλεκτρομηχανής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη θέση του στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Βασιλίσσης Ολγας παίρνει σήμερα το επιβλητικό άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που φιλοτέχνησε ο γλύπτης Γιάννης Παππάς στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τήρησε την παράδοση, στην αναμέτρηση Σκοτίας – ΗΠΑ, στο πλαίσιο του Σκακιστικού Φεστιβάλ Ρόδου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα νησιά των Κυκλάδων παραμένει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Μανώλης Γλυνός, ο οποίος συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του, βρίσκεται από τη Δευτέρα στο νησί της Σαντορίνης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos