Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 - Psts.gr

Με μοναδικό θέμα την εφαρμογή του νέου νομοθετικού πλαισίου για τις συντάξεις χηρείας και την άμεση καταβολή τους, ο Υπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Γιάννης Βρούτσης και ο υφυπουργός κ. Νότης Μηταράκης πραγματοποίησαν την Δευτέρα 15/07 έκτακτη σύσκεψη, παρουσία του Διοικητή ΕΦΚΑ και των αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων της κεντρικής υπηρεσίας του Υπουργείου και του ΕΦΚΑ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο δυνατές Ελληνίδες παίκτριες που συμμετείχε στο Survivor.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανατριχίλα από τις αποκαλύψεις για την δολοφονία της βιολόγου στην Κρήτη. Ο δράστης γνώριζε πολύ καλά την περιοχή. Είχε αναρτήσει μάλιστα και... βίντεο - ξενάγηση στην σπηλιά που πέταξε το πτώμα. Δείτε εικόνες από τη σημείο της φρίκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ώρα των διακοπών για τους περισσότερους έχει φτάσει. Κάποιοι πήραν τον δρόμο για μικρά και μεγάλα χωριά και άλλοι κατευθύνθηκαν προς τα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Το Conde Nast Traveller, για μια ακόμη χρονιά, καλεί τους απανταχού ταξιδιώτες να βρεθούν στην Ελλάδα και να αγαπήσουν τις ομορφιές της. Φέτος ξεχωρίζει, Φολέγανδρο και Σίφνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Κυριακής ο ηθοποιός Βασίλης Πολίτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα βίντεο που "κόβει" την ανάσα είδε το φως της δημοσιότητας από την Σκιάθο,. Σε αυτό φαίνονται αεροπλάνα που προσγειώνονται στο αεροδρόμιο του νησιού να περνούν ίσως και... εκατοστά πάνω από τουρίστες!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι 28 υπουργοί εξωτερικών υποθέσεων της ΕΕ ενέκριναν, χωρίς αλλαγές, το κείμενο των συμπερασμάτων που συνέταξαν οι μόνιμοι αντιπρόσωποι σχετικά με τις παράνομες γεωτρήσεις της Τουρκίας στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (AOZ) της Κύπρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυξημένα κατά 35% τα έσοδα από τον τουρισμό στο πρώτο τρίμηνο του 2019

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων από τις 15 έως τις 22 Ιουλίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos