Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 - Psts.gr

Τη σχέση της υπερβολικής χρήσης smartphone με προβλήματα ψυχικής υγείας αλλά και συχνής εναλλαγής σεξουαλικών συντρόφων εξέτασε νέα έρευνα

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Εθνική ομάδα πόλο της Νοτίου Κορέας είναι η οικοδέσποινα, αλλά κι η πιο αδύναμη απ' αυτές που συμμετέχουν στο τουρνουά και το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ρωσία πανηγυρίστηκε σαν... νίκη - Κι ας έληξε το ματς 1-30!

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Πριν ένα χρόνο, οι κάτοικοι της Αγίας Βαρβάρας, του Κορυδαλλού και της Νίκαιας γνώριζαν ότι το μετρό θα φτάσει στην... πόρτα τους στις 30 Ιουνίου του 2019.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εξέλεξε την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για τη θέση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Συνολικά ψήφισαν υπέρ 383 Ευρωβουλευτές έναντι 374 που απατούνταν για το διορισμό της.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεπερνούν κάθε προσδοκία, ακόμα και φαντασία οι αριθμοί των πολιτών που έσπευσαν την Κυριακή να παρακολουθήσουν τα επίσημα «εγκαίνια» των 69 σiντριβανιών στο κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού, που φωτίστηκαν και χόρεψαν στον ρυθμό του Χατζιδάκι, του Μπιζέ, του Σοστακόβιτς...

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την αποπομπή της Τουρκίας από το πρόγραμμα των μαχητικών αεροσκαφών F-35 ανακοίνωσε ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια δηλώσεων που έκανε στους δημοσιογράφους του Λευκού Οίκου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τέσσερις αγνοούνται έπειτα από τη συντριβή ενός υδροπλάνου σε μια λίμνη σε απομονωμένη περιοχή στον βορειοανατολικό Καναδά, ανέφερε σήμερα μια αεροπορική εταιρεία τσάρτερ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνταγματική κρίθηκε από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας η κατάργηση όσον αφορά στα δώρα στο Δημόσιο. Πρόκειται για τα επιδόματα Χριστουγέννων, Πάσχα και θερινής άδειας (13ος και 14ος μισθός) των δημοσίων υπαλλήλων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οργή και ντροπή προκαλεί η είδηση ότι ένας ακτιβιστής που βρέθηκε στη Σαντορίνη προκειμένου να καταγράψει τις άθλιες συνθήκες στις οποίες διαβιώνουν τα γνωστά γαϊδουράκια του νησιού έζησε τον απόλυτο εφιάλτη!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos