Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019 - Psts.gr

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών λόγω της αυξημένης ανησυχίας μετά την πρόσφατη σεισμική δόνηση εφιστά την προσοχή στις οδηγίες προφύλαξης σε περίπτωση μετασεισμικής δραστηριότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) συμμετέχει στο τριήμερο Φεστιβάλ Πέτρας 2019 του Πνευματικού Κέντρου Πανόρμου του Δήμου Τήνου (27-29/7), οργανώνοντας επιστημονική εσπερίδα για την τέχνη της ξερολιθιάς, το Σάββατο 27 Ιουλίου (ώρα 19:30), στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας του Ιδρύματος, στον Πύργο της Τήνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στην Πάρο απολαμβάνει τις διακοπές του ο Αντώνης Σρόιτερ, μαζί με την οικογένειά του.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Δημοτική Αρχή έχοντας ως προτεραιότητα τη βελτίωση του επιπέδου ζωής των κατοίκων του νησιού και των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους επισκέπτες, με επίκεντρο την σωματική υγεία και την άθληση, δημιούργησε ένα χώρο εκγύμνασης στο στάδιο του Κόρφου για ενήλικες προσβάσιμο και δωρεάν προς όλους τους πολίτες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Νάξο συναντήθηκαν την Κυριακή Γιάννης Βρούτσης και Κωνσταντίνος Μπογδάνος που ως Ναξιώτες παρέστησαν στις εορταστικές εκδηλώσεις του Αγίου Νικοδήμου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρήστης του Facebook τράβηξε την καλύτερη χιουμοριστική φωτογραφία της ημέρας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανικός στους δρόμους - Εκκενώθηκαν κτίρια - Κατέρρευσε πλάκα οικοδομής στο Περιστέρι - Έπεσαν σοβάδες στα δικαστήρια του Πειραιά - Ζημιές και σε σπίτια στο Μενίδι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με περίπου μίση ώρα καθυστέρηση αναχώρησε το Blue Star Patmos από το λιμάνι του Πειραιά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκεκριμένα τα δρομολόγια που είναι προγραμματισμένα για Πάρο, Νάξο, Δυτικές Κυκλάδες και Κρήτη μεταξύ 17:00 και 18:00 θα αναχωρήσουν με μικρή καθυστέρηση (περίπου μισής ώρας), προκειμένου οι επιβάτες να προλάβουν να φθάσουν στο λιμάνι, καθώς στους γύρω δρόμους παρατηρείται κυκλοφοριακό κομφούζιο μετά το σεισμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλα προβλήματα έχει προκαλέσει ο σεισμός που σημειώθηκε στην Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής (19.07.2019).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos