Τρίτη, 02 Ιουλίου 2019 - Psts.gr

Ο Θόλος, στον Λαβύρινθο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, υποδέχεται από τις 16 Ιουλίου και για λίγες μόνο παραστάσεις το Cirko Cachivache.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με 10 διακρίσεις, εκ των οποίων και την κορυφαία της διοργάνωσης ως «Top Retailer» της χρονιάς, τιμήθηκε η ΑΒ Βασιλόπουλος, στο πλαίσιο των Super Market Awards 2019.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόκειται για το δεύτερο ανάλογο περιστατικό με τον ίδιο πάροχο μέσα σε λίγες ημέρες

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Υπάρχουν πολλές “σούπερ” υγιεινές τροφές, τις οποίες οι διατροφολόγοι συνιστούν σε όλους τους ανθρώπους, αφού μας προσφέρουν πολύ σημαντικά οφέλη σχεδόν για κάθε πτυχή της υγείας μας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι η ρήση “όσο περισσότερο, τόσο καλύτερο”, δεν βρίσκει πάντοτε εφαρμογή και ας αφορά καλά πράγματα στην ζωή μας. Παν μέτρον άριστον, και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο κύμα καύσωνα ετοιμάζεται να υποδεχθεί η χώρα και ο καιρός αύριο Τετάρτη 03/07 θα είναι ιδιαίτερα θερμός με την θερμοκρασία να φτάνει ακόμη και τους 40 βαθμούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην απαγόρευση διάθεσης και διακίνησης των συγκεκριμένων καλλυντικών ως προληπτικό μέτρο για την προάσπιση της δημόσιας υγείας, προχώρησε ο ΕΟΦ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Public και η Media Markt δημιουργούν μια ισχυρή εταιρεία λιανικής πώλησης, οικιακών/καταναλωτικών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών σε Ελλάδα και Κύπρο. Πρόκειται για μία συμφωνία-ορόσημο που οδηγεί στη δημιουργία ενός δυναμικού retailer ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Σαντορινιά υποψήφια βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής οργανώνει την κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση στο οινοποιείο AVANTIS (πρώην θερινός κινηματογράφος των Φηρών, Ροδιές) στα Φηρά, την Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 20:30.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τίποτα δεν καταλαβαίνουν οι καπετάνιοι των πλοίων στις Κυκλάδες, αφού παρά τα 8-9 μποφόρ την Κυριακή και την κακή κατάσταση των περισσότερων λιμανιών, έδεσαν και έλυσαν με ασφάλεια τα πλοία στα νησιά των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κέντρο συνάντησης επιστημόνων από πανεπιστήμια του εξωτερικού αποτέλεσε, από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου 2019 , η Πάρος φιλοξενώντας συμπόσιο που οργανώθηκε από το Laurentian University του Οντάριο στον Καναδά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos