Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 - Psts.gr

Ξεπέρασαν τους 10.000 οι επισκέπτες που μέσα σε έναν και μόνο μήνα επισκέφτηκαν την έκθεση σταθμό που παρουσιάζει το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης με 68 σπάνια κεραμικά και σχέδια του Πικάσο και 67 συγκλονιστικές αρχαιότητες. Ανάμεσά τους, ο Τζεφ Κουνς και ο Μάριο Τεστίνο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον γιο του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών «Ζαχαριάς» σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στη λεωφόρο Τραπεζούντος 63, στον Άγιο Στέφανο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώθηκαν οι οριστικοί πίνακες και τα τελικά αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ για το 2019.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενα ακριβώς χρόνο μετά την τραγωδία στο Μάτι, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δημοσιοποίησε την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που εξήγγειλε χθες ο πρωθυπουργός και αφορά τις άμεσες παρεμβάσεις που θα γίνουν στην περιοχή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακυρώνεται η κωμωδία « SHIRLEY VALENTINE» στις Λεύκες Πάρου 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την ψηφιακή ατζέντα της νέας κυβέρνησης παρουσίασε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κυριάκος Πιερρακάκης, στη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή για την παρουσίαση των προγραμματικών δηλώσεων. Εκτενείς αναφορές στις ψηφιακές πρωτοβουλίες της νέας κυβέρνησης, έκανε -κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων- και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης για φέτος, συμμετείχε μαζί με τον ΕΟΤ στο Γαστρονομικό Φεστιβάλ National Geographic Traveller Food Festival 2019, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Λονδίνο στις 20 και 21 Ιουλίου 2019.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τέλος έλαβε η περιπέτεια ενός 72χρονου στην περιοχή της Άμπλιανης Ευτυτανίας. Ο ηλικιωμένος αγνοούνταν από το μεσημέρι της Δευτέρας όταν είχε ανέβει στο βουνό για να μαζέψει τσάι. Έκτοτε δεν είχε δώσει σημάδια ζωής και οι δικοί του ανησύχησαν κινητοποιώντας τις αρχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 22-07-2019 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 18χρονος αλλοδαπός ο οποίος επιτέθηκε και τραυμάτισε με μπουκάλι 18χρονο ομοεθνή του λόγω προσωπικών διαφορών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μαγικός τρόπος» για την επίλυση των προβλημάτων δεν υπάρχει τόνισε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι «οι καταναλωτές δεν θα βάλουν το χέρι στην τσέπη για τη σωτηρία της ΔΕΗ».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos