Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019 - Psts.gr

Δεν προσλαμβάνω κανέναν αν δεν συμφωνήσει προηγουμένως να παραδίδει το κινητό του την ώρα που δουλεύει, δηλώνει ένας 48χρονος επιχειρηματίας - Αντιδράσεις από τα συνδικάτα που μιλούν για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και έλλειψη εμπιστοσύνης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχαιολογικός χώρος κηρύχθηκε με ομόφωνη γνωμοδότηση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου ολόκληρη η Μακρόνησος, ύστερα από πρόταση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, που διεξάγει στο νησί τα τελευταία χρόνια έρευνες πεδίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Περαστικοί είδαν το σκυλάκι πεσμένο στο εσωτερικό του οχήματος χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και κάλεσαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλο πρόβλημα με τις κατσαρίδες έχουν στη Λάρισα και οι πολίτες διαμαρτύρονται για το φαινόμενο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ένα μήλο την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα» λέει η γνωστή λαϊκή ρήση. Ισχύει όμως στην πραγματικότητα ή όχι; Οι ερευνητές εντόπισαν σχεδόν 400 ιατρικές θεωρίες και πρακτικές που φαίνεται πως δεν ισχύουν στην πραγματικότητα, μετά από αυστηρές μελέτες που διεξήγαγαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άστατος θα είναι ο καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας την Πέμπτη (04/07), αφού θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες, με τον υδράργυρο ωστόσο να συνεχίζει να δείχνει ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας σας προσκαλεί την Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019, στις 9:00 μ.μ στην κεντρική προεκλογική ομιλία του στην Ερμούπολη της Σύρου που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Διογένης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν το γνωρίζουν πολλοί, αλλά το ψάρεμα αχινού απαγορεύεται αυστηρότατα από την κοινοτική και την εθνική νομοθεσία και τα πρόστιμα που προβλέπονται είναι ιδιαίτερα τσουχτερά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις στην Εύβοια. Η φωτιά καίει αγροτοδασική έκταση κοντά σε σπίτια. Εκκενώθηκε προληπτικά το Μακροχώρι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο δικό της «γήπεδο» ανέβασε η Λένα Ζευγαρά τον Κώστα Μανωλά, που έπαιξε αλλιώτικη «μπάλα», από τη θέση του τραγουδιστή αυτή τη φορά, και το θερμόμετρο της διασκέδασης, χτύπησε «κόκκινο».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos