Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 - Psts.gr

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και μαζί της ανεβαίνει και η δική μας θερμοκρασία. Ναι καλά καταλάβατε. Αυτή του σώματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο θέτουν σε κίνδυνο την όρασή τους συνεχίζοντας να καπνίζουν, προειδοποιούν οι επιστήμονες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρυλικά ονόματα της Αμερικανικής κωμωδίας αλλά αγαπημένες ταινίες για παιδιά δίνουν ραντεβού αυτό το καλοκαίρι στο θερινό σινεμά στο Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Νιάρχος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ξεκινά την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019, στις 11 το πρωί, η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στο «πρόγραμμα προώθησης στην αυτoαπασχόληση, μέσω της οικονομικής ενίσχυσης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών 10.000 ανέργων, ηλικίας 18-66 ετών» του ΟΑΕΔ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυσάρεστη ήταν η εκδρομή στην Αρεόπολη της Μάνης για τον Αμερικανό πρέσβη Τζέφρι Πάιατ, καθώς είχε ένα ατύχημα την ώρα που έκανε ποδήλατο και υπέστη κατάγματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή του Τυχερού Σουφλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η νέα πυρκαγιά ξέσπασε κοντά σ' εκείνη που μαίνεται από χθες - Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι περιοχές από τον Κώστα Μπακογιάννη - Ένας 64χρονος έχει συλληφθεί για τη φωτιά που ξεκίνησε από τα Μανίκια, και οδήγησε στην εκκένωση τεσσάρων χωριών - Πέντε άνθρωποι στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα - Εφιάλτης οι διαρκείς αναζωπυρώσεις

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θήρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-ΤΑΧ ''CHAMPION JET 2'' σημαίας Κύπρου, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα Ηρακλείου προς λιμένα Θήρας, Νάξο, Μύκονο, Πάρο, Ίο, Θήρα, Ηράκλειο, για βλάβη στην δεξιά εξωτερική κύρια μηχανή του πλοίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κοπέλα αγνοείται εδώ και δύο 24ωρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι κι αν ο καύσωνας... μας ταλαιπώρησε και συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί; Ο καιρός "τρελάθηκε" κι απόψε, Παρασκευή 05.07.2019, περιμένουμε... καταιγίδες!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos