Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2019 - Psts.gr

Με αναλογίες που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό, η Ιωάννα Μπέλλα βρέθηκε στην Μύκονο και δεν ξέφυγε από την κάμερα του Mykonos Live TV. Η Σταρ Ελλάς 2018, με κορμί πιο αισθησιακό από ποτέ, είπε να πάει για μπάνιο σε κοσμική παραλία αναστατώνοντας κόσμο και κοσμάκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενα κοκτέιλ made in Greece ξεχώρισε το Time Out Group, ένας διεθνής ειδησεογραφικός όμιλος που αναζητά σε όλο τον κόσμο τα καλύτερα κοκτέιλ για τον ντόπιο αλλά και τον τουρίστα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ξενοδοχείο πολυτελείας μετατρέπεται το ιστορικό κτίριο στη Ρηγίλλης 18, όπου για πολλά χρόνια ήταν τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα ζευγάρι ερωτευμένων στο Περού την ώρα που αντάλλασσαν ένα παθιασμένο φιλί και έπεσαν από μια γέφυρα ύψους 15 μέτρων!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλάνα που κόβουν την ανάσα κατέγραψε το πλήρωμα του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού, που συμμετείχε στην επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης ενός άνδρα 2 ναυτικά μίλια νότια της Σερίφου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, από τη 45χρονη συνεπιβαίνουσα του 55χρονου κυβερνήτη – χειριστή του πνευστού ταχύπλοου σκάφους ''ΑΦΡΟΥΛΑ'' Τ.Χ.1033, ότι μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενώ είχαν αποπλεύσει μαζί από τη ν. Σέριφο με προορισμό τη ν. Κύθνο, εκείνος έπεσε στη θάλασσα μέχρι που εκείνη έχασε την οπτική επαφή μαζί του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο λιμάνι του Πειραιά επέστρεψε το πλοίο Blue Star 2 λόγω ασθένειας επιβάτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πτώμα της Βρετανίδας αστροφυσικού, Νάταλι Κρίστοφερ, εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης από εθελοντή πυροσβέστη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 6 Αυγούστου η Γιορτή Ψαριού στην Αλυκή. Πάρα πολύς κόσμος είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στο λιμάνι της Αλυκής, τόπο διεξαγωγής της εκδήλωσης, και σε πείσμα του περιορισμένου χώρου λόγω των έργων ανάπλασης του λιμανιού, η συμμετοχή ήταν πρωτόγνωρα μεγάλη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έγινε δεκτή από τον Υπουργό Εσωτερικών, κ, Θεοδωρικάκο Τάκη, η πρόταση των βουλευτών Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Μονογυιού Κατερίνας και Φόρτωμα Φίλιππου, δίκαιων αιτημάτων εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης του νομού μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos