Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2020 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε τον τρομοκράτη να εκτελεί εν ψυχρώ περαστικό σε δρόμο της πόλης - Επέστρεψε και του έδωσε και χαριστική βολή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον αυστριακό λαό για το τρομοκρατικό χτύπημα στη Βιέννη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση - Περισσότεροι του ενός οι τρομοκράτες - Η Αστυνομία καλεί τους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο δράστης ανατινάχθηκε - Πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας Καρλ Νέχαμερ - Υπάρχουν και άλλοι συνεργοί διάσπαρτοι στην πόλη - Πληροφορίες ότι κρατούσαν ομήρους πριν την επίθεση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε νέα φάση εισέρχεται η Ελλάδα από το πρωί της Τρίτης 3 Νοεμβρίου 2020, όταν και τεθούν σε εφαρμογή τα νέα μέτρα ανάσχεσης του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει νέα notam που αφορά προσωρινή απαγόρευση διεθνών και εσωτερικών επιβατικών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα, 2/11/2020, δηλώθηκαν 1.152 επιπλέον κρούσματα. Από τα 1.115 εγχώρια κρούσματα, τα 96 συνδέονται με γνωστές συρροές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε συνέχεια προηγούμενου Δελτίου Τύπου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου στις 28 Οκτωβρίου 2020 και όπως σάς υποσχεθήκαμε, ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι για τον νέο κορονοϊό που έγιναν στο προσωπικό της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τις 6 το πρωί της Τρίτης 3 Νοεμβρίου, μια νέα καθημερινή πραγματικότητα περιμένει τους κατοίκους της Πάρου και της Αντιπάρου καθώς τίθενται σε ισχύ τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την αναχαίτιση της διασποράς του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos