Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 - Psts.gr

Κι όμως, μια κινεζική ομάδα που μελετά από πού «κατάγεται» ο κορονοϊός, βάζει και την Ελλάδα στη λίστα με τις χώρες όπου πιθανώς «γεννήθηκε»!

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα μοναδικό καθρέπτη μπιζουτέ (ξύλινη κορνίζα 116 x 80).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για τη σύσταση της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, καθώς και την αναδιάρθρωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας μίλησε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, κατά τη συζήτηση του σχετικού νομοσχεδίου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών το οποίο ψηφίσθηκε την Πέμπτη 26/11 στην Ολομέλεια της Βουλής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Εμβόλια για τον κορονοϊό: Ποιος αποφασίσει αν είναι ασφαλή;» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος του BBC, που σημειώνει πως σύντομα μπορεί να υπάρχουν κάποια αποτελεσματικά εμβόλια κατά της Covid-19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 2.013 νέα κρούσματα του νέου κορωνοϊού στη χώρα, εκ των οποίων 14 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 101287, εκ των οποίων το 53.1% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

;Άνοιξε σήμερα Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου στις 15:00 η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΟΑΕΔ ώστε να ξεκινήσουν οι αιτήσεις – δηλώσεις για το εφάπαξ επίδομα των 400 ευρώ στους 130.000 μακροχρόνια άνεργους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το επιδημιολογικό φορτίο στη χώρα μας παραμένει υψηλό, με ορισμένες περιοχές της χώρας να είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένες, τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη σημερινή τακτική ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα ανακοινώνουμε 2013 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 14 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 101287, εκ των οποίων το 53.1% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας - Πρόνοιας - Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων Κώστα Μπιζά, με την Πρόεδρο κα Μαρουσώ Φραγκούλη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγώνας δρόμου για την διενέργεια διαγνωστικών ελέγχων το συντομότερο δυνατόν, με προτεραιότητα στα μικρά νησιά Κυκλάδων και Δωδεκανήσου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos