Δευτέρα, 04 Μαϊος 2020 - Psts.gr

Επιστήμονες δημιούργησαν ένα μονοκλωνικό αντίσωμα που μπορεί να νικήσει τον νέο κορωνοϊό στο εργαστήριο, ένα πρώιμο αλλά πολλά υποσχόμενο βήμα στις προσπάθειες εύρεσης θεραπειών και περιορισμού της εξάπλωσης της πανδημίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο δημοφιλής κι αγαπητός Διονύσης Σχοινάς και ο ταλαντούχος τραγουδιστής και δημιουργός STAN Aντιπαριώτης, ενώνουν τις φωνές τους σε ένα μοναδικό ντουέτο και μας παρουσιάζουν το «Όλα Θα Πάνε Καλά», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records και την Icon Music Records, για καλό σκοπό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με το Open, οι ξενοδόχοι αναμένουν τους υγειονομικούς κανόνες, αλλά και τα νέα μέτρα οικονομικής στήριξης που θα θέσει η πολιτεία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας στην ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση επί της αρχής, του νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος, για τον εκσυγχρονισμό της περιβαλλοντικής νομοθεσίας και την εναρμόνισή της με το κοινοτικό δίκαιο, η οποία θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί αύριο, Τρίτη, με την ψήφιση του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαντόνα, ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς, πρίγκιπες, ένας βασιλιάς, πρόεδροι και αρχηγοί κρατών συμμετείχαν στον παγκόσμιο διαδικτυακό μαραθώνιο που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες για τη χρηματοδότηση της έρευνας και της παραγωγής ενός εμβολίου κατά του νέου κορονοϊού που κατάφερε να συλλέξει 7,4 δισεκατομμύρια ευρώ σε συνεισφορές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Το χρονικό του απίστευτου ράλι των 25 ημερών για το στήσιμο των δύο πρώτων εργοστασίων σε Λάρισα και Ξάνθη. Πώς «άρπαξαν» τις γραμμές παραγωγής από τα χέρια ανταγωνιστών. Το «μαγικό φίλτρο» των Πλαστικών Θράκης που επέτρεψε να προχωρήσει η επένδυση
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η σημερινή μέρα ήταν ένα αποφασιστικό βήμα προς την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα, με την μερική άρση μέτρων περιορισμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδόθηκε εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σχετικά με την επίλυση ζητημάτων που προκύπτουν κατά την

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το παιχνίδι στα καζίνο online μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό αρκεί να γίνεται κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από σήμερα βιώνουμε μία νέα κανονικότητα όπου οι μετακινήσεις θα είναι ελεύθερες αλλά θα συνεχιστούν οι απαγορεύσεις σε ορισμένες περιπτώσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos