Κυριακή, 23 Αυγούστου 2020 - Psts.gr

Οι τουριστικές επιχειρήσεις έχουν γονατίσει φέτος το καλοκαίρι με τη «χασούρα» να είναι στις περισσότερες περιπτώσεις πάνω από 70%.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η δημοσιογράφος Φανή Γραμματικόγιαννη, με καταγωγή από την Εύβοια, είναι μαζί με τον μεγιστάνα Ουνάλ Αϊσάλ από το 2008

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

141 κρούσματα στην την Π.Ε. Αττικής, εκ των οποίων τα 26 συνδέονται με πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας και 15 συνδέονται με γνωστή συρροή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα, 23/8/2020, δηλώθηκαν 284 επιπλέον κρούσματα. Από τα 265 εγχώρια κρούσματα, τα 34 συνδέονται με πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας και 30 με γνωστές συρροές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας βρίσκεται 40χρονη ασθενής που βρέθηκε χθες θετική στον κορωνοϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mε βάση τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα στη Λέσβο, με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, για τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων της νόσου COVID-19, ολόκληρη η Π.Ε. Λέσβου τίθεται σε καθεστώς αυξημένης επιδημιολογικής επιτήρησης με εφαρμογή των κάτωθι περιοριστικών μέτρων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα ανακοινώνουμε 284 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 17 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου τις χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 8664, εκ των οποίων το 55.2% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η πρόταση που συζητείται είναι τα σχολεία να ανοίξουν μια εβδομάδα αργότερα από την ημερομηνία που έχει ανακοινωθεί
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα τρελά πάρτι σε κλειστά κλαμπ και οι εξορμήσεις σε Μύκονο, Αντίπαρο και Νάξο με φουσκωτά - Με τα πρώτα «επώνυμα» κρούσματα είχαμε ομαδικές αποχωρήσεις με ελικόπτερα και θαλαμηγούς από το νησί λίγο πριν το 15άυγουστο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μισό εκατομμύριο εγγραφές ξεπέρασαν τα Play ΟΠΑΠ! Πριν κάποιες μέρες κατάφεραν να ξεπεράσουν αυτό το σημαντικό στόχο, δηλώνοντας έμπρακτα πως η ανάπτυξη τους αυξάνεται με σταθερό ρυθμό.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos