Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021 - Psts.gr
Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 00:18

Πέθανε ο ηθοποιός Ορφέας Ζάχος

Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε δεκάδες ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σύμφωνα με το MEGA, στο τραπέζι βρίσκεται και ένα νέο οριζόντιο μέτρο υπό τον φόβο της Όμικρον και της μεγάλης κινητικότητας και που θα επηρεάσει τους εμβολιασμένους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα έγινε πριν λίγη ώρα σήμερα Κυριακή (19.12.2021) στο Μικρολίμανο, με ένα αυτοκίνητο να καταλήγει σε πλάγια θέση στο χώρο δίπλα στη θάλασσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενόψει της παρελθούσας τουριστικής σεζόν, το εμβολιαστικό πρόγραμμα «Γαλάζια Ελευθερία» είχε το καλοκαίρι «τρέξει» ταχύτατα με σκοπό τη θωράκιση των νησιωτών από τον ιό μιας πανδημίας που ταλανίζει εδώ και δύο περίπου χρόνια τη ζωή μας. Που βρισκόμαστε όμως αυτή την περίοδο;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, σχετικά με την πανδημία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανησυχία στους ειδικούς προκαλεί η νέα μετάλλαξη Όμικρον του κορωνοϊού λόγω της υπερμεταδοτικότητας της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι οικογενειακές συγκεντρώσεις και οι μετακινήσεις την εορταστική περίοδο μπορεί να μας γεμίζουν χαρά αλλά ταυτόχρονα να προκαλούν άγχος στα κατοικίδια ζώα μας. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο τραγουδιστής με ανάρτησή του στο Instagram ενημέρωσε ότι νόσησε  πολύ ήπια

Κατηγορία LIFESTYLE

Η Εθνική μας ομάδα εφήβων διάθλου ολοκλήρωσε με επιτυχία την πρώτη της αποστολή, στο Πρωτάθλημα – Junior IBU Cup, που διεξήχθει στο Μαρτέλο της Ιταλίας, από την περασμένη Παρακευή έως και χθες Σάββατο (18/12), αφήνοντας πολλές υποσχέσεις γα το μέλλον.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ανατροπή στην Κεντροαριστερά μετά την εκλογή Ανδρουλάκη - Στο 15,2% το ΠΑΣΟΚ, μόλις 4 μονάδες πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ - Διευρύνεται στις 13,8 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ  

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos