Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 - Psts.gr

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 5, 28, 25, 29, 33 και Τζόκερ ο αριθμός 5.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περίπου 5 χιλιόμετρα βορειότερα του αρχικού σεισμού το επίκεντρο 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση για το πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας για 5.000 ανέργους νέους ηλικίας έως 29 ετών, συνολικού προϋπολογισμού έως 16,5 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 10 εκατ. ευρώ αφορούν στο 2021 και τα 6,5 εκατ. ευρώ στο 2022.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τον Τύπο της Τουρκίας, ένα από τα θύματα της συντριβής του στρατιωτικού ελικοπτέρου ήταν και ο αντιστράτηγος Οσμάν Ερμπάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι γνωστοί οι κίνδυνοι που ελλόχευαν για τους πεζούς αλλά και οι δυσλειτουργίες που προέκυπταν στην κίνηση του λιμανιού της Πάρου, από την έλλειψη πεζοδρομίου δεξιά από τον ανεμόμυλο και μέχρι το χώρο των ΚΤΕΛ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων covid-19 που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ στην Αττική έχει ως εξής:
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.219, εκ των οποίων 21 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νέο της single, με το οποίο δίνει συνέχεια στην επιτυχημένη συνεργασία της με τον ζωντανό θρύλο του λαϊκού τραγουδιού, Χρήστο Νικολόπουλο, μας παρουσιάζει η Καίτη Λιβανού. 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε δασική δύσβατη έκταση κοντά στο γνωστό ξενοδοχείο Μοντάνα στο Καρπενήσι. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της πυρροσβεστικής οι οποίες επιχειρούν κατάσβεση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, πραγματοποίησε ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής το απόγευμα της Τετάρτης 3 Μαρτίου κατά τη συζήτηση για το νομοσχέδιο του Υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων σχετικά με το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο των δημοσίων συμβάσεων.

Στην τοποθέτησή του, ο κ. Φόρτωμας είπε ότι το νομοσχέδιο θα επιλύσει χρόνιες παθογένειες, αναμορφώνοντας το ρυθμιστικό πλαίσιο των δημόσιων συμβάσεων, επιταχύνοντας και απλοποιώντας τις διαδικασίες, βελτιώνοντας την ποιότητα των υπηρεσιών και των έργων, με σκοπό τη διαφάνεια και την αποτελεσματικότερη λειτουργία των κυριότερων χρηματοδοτικών προγραμμάτων όπως το ΕΣΠΑ, το Ταμείο Ανάκαμψης, τον Αναπτυξιακό νόμο και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
«Αυτό το νομοσχέδιο αφορά τους οικονομικούς φορείς, τις αναθέτουσες αρχές, αλλά και το σύνολο της κοινωνίας. Με διαφανή κριτήρια και αυστηρές κυρώσεις, με δίκαιους κανόνες για την αγορά, επιχειρούμε να κερδίσουμε το στοίχημα εξόδου της χώρας από την οικονομική κρίση και τις επιπτώσεις της πανδημίας. Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και η ανάγκη για μεταρρυθμίσεις πιο επιτακτική παρά ποτέ με σκοπό τον εκσυγχρονισμό και τον εξορθολογισμό του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα για την υγιή οικονομική ανάπτυξη της χώρας.
Με πίστη στις δυνάμεις μας, όραμα, μεθοδικότητα και σκληρή δουλειά, θα καταφέρουμε να βάλουμε την Ελλάδα σε τροχιά υψηλής, βιώσιμης, έξυπνης και κοινωνικά δίκαιης ανάπτυξης», τόνισε ο Βουλευτής Κυκλάδων.

 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos