Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 - Psts.gr

Ελάχιστες απώλειες καταγράφει η αεροπορική κίνηση στο αεροδρόμιο της Πάρου κατά τον φετινό Ιούλιο εάν τον συγκρίνουμε με τον Ιούλιο του 2019, έναν μήνα και μια χρονιά δηλαδή μεγάλης τουριστικής ανόδου στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατασχέθηκαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και κάρτες επιβίβασης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ενημερώνει ότι διαγνώσθηκαν στη χώρα μας τα πρώτα τρία περιστατικά λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου για την περίοδο μετάδοσης 2021, στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας (Δήμο Πέλλας).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η SEAJETS ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του Υφυπουργείου Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων για να συνδράμει στη κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται στη Ρόδο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη στις 3:45΄ περίπου το μεσημέρι της Δευτέρας 2 Αυγούστου στο 1ο χλμ. του δρόμου Παροικίας – Νάουσας στο ύψος της διασταύρωσης που οδηγεί προς Λεύκες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.156 , εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει ότι την Τρίτη 3-8-2021, σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που συντάσσει η Διεύθυνση Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών της Γενικής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Πάρο βρέθηκε για τις καλοκαιρινές της διακοπές η Μαρία Σολωμού, η οποία απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκαν από 27 έως 31 Ιουλίου 2021 σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε Πάρο, Ίο, Σκιάθο και Βόλο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos