Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 - Psts.gr

Βυθισμένη στο σκοτάδι παραμένει η βορειοδυτική Πάρος από τις 9 περίπου το βράδυ της Τρίτης 25/1 εξαιτίας βλάβης στο δίκτυο της ΔΕΗ η οποία οφείλεται στην κακοκαιρία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει και σήμερα η κατάσταση με τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την κακοκαιρία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 19:45

Έκτακτη ενημέρωση - ΚΟΜΥ Πάρου ΕΟΔΥ

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του υπουργού Πολιτικής Προστασίας, κ. Χρήστου Στυλιανίδη, σχετικά με την παράταση της σημερινής αργίας λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα και αύριο Τετάρτη,σας ενημερώνουμε ότι η δράση που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 26/1/2022 δεν θα πραγματοποιηθεί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., που συνεδρίασε εκτάκτως, σήμερα, Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, ο κ. Βασίλειος Χαλκιάς, Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, από την ίδρυσή της το 1999, υπέβαλλε την παραίτησή του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό το βάρος του χιονιού κατέπεσε το στέγαστρο στο ιστορικό γήπεδο του Παναθηναικού, στην εξέδρα που βρίσκεται στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τετάρτη τα σχολεία σε περιοχές που έχουν δεχτεί πλήγμα από την κακοκαιρία, ενώ σε αυτά δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε τηλεκπαίδευση. Ανάμεσα στις περιοχές αυτές είναι και η Αττική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Το πρωί της Τετάρτης, θα έχουμε ισχυρό παγετό. Οι επιφάνειες θα παγώσουν. Δυστυχώς πολλές περιοχές δεν έχουν καθαριστεί και το χιόνι είναι άφθονο μέσα στο δρόμο», δήλωσε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο φωτογραφικός φακός αιχμαλώτισε τοπία της Πάρου "στολισμένα" από χιόνι!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά η κατανομή των κρουσμάτων ανά περιοχή:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 17.409, εκ των οποίων 55 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos