Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2023 - Psts.gr

Οι παριανοί πολίτες μίλησαν! Κατέθεσαν τις απόψεις τους στη Δημοσκόπηση του psts.gr, απαντώντας εύκολα, απλά και γρήγορα σε ερωτήσεις για το παρόν και το αύριο του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναρτήθηκαν τα τέλη κυκλοφορίας 2024 στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ και πλέον οι ιδιοκτήτες ΙΧ έχουν περιθώριο έως τις 31 Δεκεμβρίου για να πληρώσουν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Δημοσκόπηση που διενήργησε η ηλεκτρονική εφημερίδα psts.gr, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και την αθρόα συμμετοχή σε αυτήν μιας μεγάλης μερίδας των πολιτών της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, Αγαπητοί Βουλευτές,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, μνήμη της Οσίας Θεοκτίστης, εορτάζει ο Ιερός Ναός της Παναγίας Εκατονταπυλιανής εντός του οποίου βρίσκεται ο τάφος της Οσίας και μέρος των Ιερών Λειψάνων της.Πρόγραμμα Πανηγύρεως

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αναπλ. Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμούκ. Γιάννης Βρούτσης, την Τρίτη31 Οκτωβρίου 2023,παραβρέθηκεστην εκδήλωση για την επίδοση της επιταγής δωρεάς στο «Μαζί για το Παιδί», καθώς επίσης και των βραβεύσεων των πρώτων ομάδων σε χιλιόμετραπροσφοράς στο 7ο NoFinishLineAthens.Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο MΟΧΥ Athens City.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2023 16:29

AΣ. Πάρου: Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ο Α.Σ. ΠΑΡΟΥ (Paros Farming Community) στα πλαίσια ανάδειξης των γηγενών ποικιλιών αμπέλου και του μεσοπρόθεσμου σχεδιασμού αύξησης των προς οινοποιητική εκμετάλλευση καλλιεργήσιμων στρεμμάτων ανακοινώνει ότι :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικίνδυνη χαρακτηρίζει ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος την κακοκαιρία που αναμένεται να επηρεάσει όλη τη χώρα από το ερχόμενο Σάββατο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, κατέθεσε

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού τοποθετήθηκε στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας, όπου τόσο η ίδια όσο και τρεις συμπολίτες μας, ο Δημήτρης, η Καίτη και ο Νότης, μοιράστηκαν τις τραυματικές βιωματικές εμπειρίες τους και τον πόνο που βίωσαν έχοντας χάσει δικούς τους ανθρώπους σε τροχαία δυστυχήματα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos