Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 - Psts.gr

Πρόκειται για επιχειρηματία νυκτερινών κέντρων - Του επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 12.560 ευρώ και του αφαιρέθηκε η άδεια ικανότητας οδήγησης του για 1.160 ημέρες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπερψηφίστηκε σήμερα από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με τίτλο «Αναμόρφωση επαγγελματικής ασφάλισης, εξορθολογισμός ασφαλιστικής νομοθεσίας, συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, σύστημα διορισμού και προσλήψεων των εκπαιδευτικών της δημόσιας υπηρεσίας απασχόλησης και λοιπές διατάξεις».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποφασίστηκε η παράταση της απασχόλησης των εργαζομένων κοινής ωφελείας, μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας ΔΥΠΑ - ΟΑΕΔ, στις δομές φιλοξενίας του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου - Τι θα συμβεί με όσες συμβάσεις έληξαν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρατείνεται έως την 31/12/2024 η ισχύς των συμβάσεων επικουρικού ιατρικού νοσηλευτικού προσωπικού στα νοσοκομεία και άλλες δομές υγείας με διάταξη που έχει περιληφθεί στο πολυνομοσχέδιο και θα συζητηθεί σήμερα στην Ολομέλεια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πανηγυρικό κλίμα και με υψηλόβαθμη κυβερνητική εκπροσώπηση πραγματοποιήθηκε στη Σύρο η ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρελήφθη από το Δήμο Πάρου ένα υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο όχημα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα φοινίκια αποτελούν πατροπαράδοτο γλύκισμα των γιορτών των Χριστουγέννων που απαντάται σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η παράταση στο «καλάθι του νοικοκυριού» και η παράταση της πρόβλεψης για το ανώτατο περιθώριο μικτού κέρδους, βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των διατάξεων αρμοδιότητας του υπουργείου Ανάπτυξης, οι οποίες έχουν περιληφθεί στο πολυνομοσχέδιο που θα συζητηθεί σήμερα στην Ολομέλεια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ποτέ άλλοτε στην Ελλάδα δεν δόθηκαν στην αγορά τόσα χρήματα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της οικονομίας» σημείωσε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας χθες στο συνέδριο Digital Economy Forum Shaping Greece’s Digital Future του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Apple θα σταματήσει τις πωλήσεις των νεότερων μοντέλων Apple Watch στις Ηνωμένες Πολιτείες, προκειμένου να συμμορφωθεί με απόφαση σε διαμάχη για τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos