Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024 - Psts.gr
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024 13:09

Πέθανε η Βάσω Παπανδρέου

Πέθανε σήμερα, Πέμπτη (17.10.2024) σε ηλικία 80 ετών η Βάσω Παπανδρέου, πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποξηραμένα βερύκοκα ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ). Συγκεκριμένα, ο Φορέας και ειδικότερα η Περιφερειακή Δ/νση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, κατά τη διενέργεια ελέγχων, προέβη σε δειγματοληψία τροφίμου με στοιχεία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 16-10-2024 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο ημεδαποί ηλικίας 44 και 60 ετών γιατί λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για τα οποία διαπιστώθηκε παράνομη εγκατάσταση αυθαίρετων κατασκευών και τραπεζοκαθισμάτων, σε ζώνη αιγιαλού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024 10:19

Νάξος: Κειστός δρόμος λόγω τροχαίου

Λόγω τροχαίου ατυχήματος στο Γεφύρι Χαλκείου, ο δρόμος θα παραμένει κλειστός για 2 ώρες περίπου, μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης και την ασφαλή απομάκρυνση των οχημάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πολυτελές σκάφος μήκους 73,5 μέτρων με την ονομασία Lady Vera του Ελληνα επιχειρηματία…

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναστάτωση προκάλεσε ένα εμαίλ, γραμμένο στα αγγλικά, που στάλθηκε στις 07:20 το πρωί στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και ανέφερε ότι σε διάφορα σημεία στην Αττική έχουν τοποθετηθεί βόμβες που θα εκραγούν με μικρή χρονική διαφορά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην ανταπόκριση από τη Νάξο με τίτλο «’Αν συνεχιστεί αυτό, θα αλλάξω επάγγελμα’: στις Κυκλάδες, η αγωνία των αγροτών της Νάξου μετά από τρία χρόνια χωρίς βροχή» η Marina Rafenberg γράφει στη Le Monde για τη μείωση της παραγωγής πατάτας -κατά 70%- που είδε το νησί, λόγω της συνεχιζόμενης έλλειψης νερού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι έξι βασικοί πυλώνες του «ελληνικού FBI» που δημιουργείται, με στόχο την πάταξη της εγκληματικότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos