Το 1oonline δίκτυο αντιμετώπισης εγκεφαλικών επεισοδίων με χρήση AI τεχνολογίας στο Mediterraneo Hospital
Ελένη Βουλγαράκη: Το άλμπουμ από τις διακοπές της στη Σίφνο
Στη Σίφνο με φίλους συνεχίζει τις διακοπές της η Ελένη Βουλγαράκη καθώς ο Φώτης Ιωαννίδης έχει ξεκινήσεις τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον Παναθηναϊκό.Η δημοσιογράφος ανέβασε, μάλιστα, στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών από την παραμονή της στο νησί των Κυκλάδων
Οι ΗΠΑ εξετάζουν την επιβολή εγγυήσεων έως 15.000 δολάρια σε ταξιδιώτες από «επίφοβες» χώρες
Ως και 15.000 δολάρια: κάτοικοι ορισμένων χωρών του εξωτερικού θα υποχρεούνται στο εξής να προχωρούν στην καταβολή ποσών εγγύησης για να τους δίνεται βίζα ώστε να πάνε στις ΗΠΑ, με βάση πιλοτικό πρόγραμμα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που ανακοινώθηκε χθες Δευτέρα.
Ιστορικό ρεκόρ ζέστης στην Ιαπωνία, για πρώτη φορά η θερμοκρασία έφτασε τους 41,6°C
Η υψηλότερη θερμοκρασία στην ιστορία της χώρας καταγράφηκε σήμερα στην Ιαπωνία και συγκεκριμένα στην ανατολική πόλη Ισεσάκι, όπου το θερμόμετρο ανέβηκε στους 41,6 βαθμούς Κελσίου, ανακοίνωσε η ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Θαλάσσιες διακομιδές από Ανάφη και Ηρακλειά
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
Πέντε δημοφιλή αξιοθέατα στην Πάρο που δεν γίνεται να μην τα επισκεφτείς
Η Πάρος είναι από τα πιο δημοφιλή νησιά των Κυκλάδων και της χώρας γενικότερα και κάθε χρόνο δέχεται χιλιάδες επισκέπτες που την επιλέγουν, κυρίως για τη διασκέδασή της, αλλά και για τις παραλίες και τα όμορφα χωριά της.
Θάνατος άντρα στη Σύρο
Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Σύρου ότι ένας 56χρονος αλλοδαπός (υπήκοος Ρουμανίας) ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Γαλησσά.
Από χειροβομβίδα η έκρηξη στην καφετέρια στον Άγιο Παντελεήμονα -Σήμερα θα καταθέσουν οι τραυματίες της επίθεσης (βίντεο)
Από χειροβομβίδα ήταν η έκρηξη που σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα σε καφετέρια με ναργιλέδες που βρίσκεται επί της οδού Αρδήττου 5, στον Άγιο Παντελεήμονα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα.
Νέος Κ.Ο.Κ. : Πάνω από -2.800- παραβάσεις βεβαιώθηκαν την πέμπτη εβδομάδα της εκστρατείας «Μηδενική ανοχή στη μη χρήση κράνους»
Συνεχίστηκαν για πέμπτη εβδομάδα οι έλεγχοι και οι ενημερωτικές δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στο πλαίσιο της εκστρατείας «Μηδενική ανοχή στη μη χρήση κράνους», με σκοπό την καθολική συμμόρφωση των οδηγών και επιβατών δίκυκλων, καθώς και των χρηστών Ε.Π.Η.Ο. (Ελαφρών Προσωπικών Ηλεκτρικών Οχημάτων).