Τρίτη, 26 Μαϊος 2015 - Psts.gr

Ο Δήμος Πάρου, αναλογιζόμενος την αναγκαιότητα της εκπόνησης ενός ολοκληρωμένου σχεδίου τουριστικής ανάπτυξης με έμφαση στην ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της Πάρου συνεργάζεται με το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΒΙΩΣΙΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα που υλοποιείται από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου για λογαριασμό της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για την απόφαση των παραγωγικών φορέων του τόπου να προχωρήσουν σε σειρά κλιμακούμενων ενεργειών, προκειμένου να αποτρέψουν την λήψη δυσμενών δημοσιονομικών μέτρων για τα νησιά του Αιγαίου, ενημερώθηκε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Γιάννη Πάππου, την επίσκεψη του οποίου δέχθηκε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα, στο γραφείο του στην Περιφέρεια.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου- Αντιπάρου ευχαριστεί θερμά τα μέλη του συλλόγου και ιδιαίτερα τους νέους αιμοδότες του για την πανανθρώπινη προσφορά τους και τη μεγάλη συμβολή τους στην επιτυχία της εαρινής αιμοληψίας.
Φίλοι αιμοδότες, για άλλη μια φορά δώσατε δυναμικό παρόν στο κάλεσμα του συλλόγου μας, με 630 συμμετοχές, προσφέροντας 590 φιάλες αίματος στον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

80χρονης από το λιμένα Μυκόνου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ- Τ/Ρ "ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ" Ν.Π. 10032.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 25-05-2015 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 31χρονος ημεδαπός και ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί είχαν κατά περίπτωση αναπτύξει ξαπλώστρες και καρέκλες καταλαμβάνοντας δημόσιο κοινόχρηστο χώρο (αιγιαλό), χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με το νόμο 2130/1993 ο ιδιοκτήτης ή επικαρπωτής ή νομέας ακινήτων οφείλει μέσα σε ένα μήνα από τη δημοσίευση της απόφασης για τον καθορισμό του συντελεστή του τέλους ακίνητης περιουσίας, να υποβάλλει στο δήμο που βρίσκονται τα ακίνητα δήλωση ακινήτων για τον υπολογισμό του τέλους ακίνητης περιουσίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για αύριο Τετάρτη 27-05 και την Πέμπτη 28-05 προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η νέα έκθεση ζωγραφικής του Νίκου Συνόδη, υπό την αιγίδα της ΚΔΕΠΑ και του Δήμου Πάρου, παρουσιάζεται στον Χώρο Τεχνών Δήμου Πάρου, που βρίσκεται στην αγορά του παλαιού οικισμού της Παροικιάς (πρώην κτήριο Δημητρακόπουλου).
Πρόκειται για την τελευταία του δουλειά με κύριο θέμα πρόσωπα του μυαλού του. Όπως δηλώνει ο ίδιος, ένα ατύχημα τον προκάλεσε να βλέπει και να αποτυπώνει ζωγραφικά τον κόσμο με εντελώς νέα ματιά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την επέτειο της γενοκτονίας των Ποντίων τίμησε φέτος ο ΧΟΝ με εκδηλώσεις του το Σάββατο 23 Μαΐου 2015 υπό τον γενικό τίτλο "Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου - Ημέρα μνήμης και περισυλλογής".

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η θεατρική ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου παρουσίασε φέτος το έργο του Δημήτρη Ψαθά "Ένας Βλάκας & Μισός", σε διασκευή και σκηνοθεσία του κ. Γιάννη Τριπολιτσιώτη. Οι παραστάσεις δόθηκαν στην αίθουσα "Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέα" στη Νάουσα το τριήμερο 22-14 Μαΐου 2015, ενώ τις παρακολούθησε μεγάλος αριθμός θεατών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos