Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 - Psts.gr

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), με αφορμή τις δράσεις του για τον εορτασμό του Πάσχα, πραγματοποιεί την Παρασκευή 30 Μαρτίου (ώρα 20:00) ειδική προβολή του ντοκιμαντέρ του Δημήτρη Μαυρίκιου «Μεσογειακό Τρίπτυχο για τα Πάθη» (1986, 60’) στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ολοκληρώθηκε στη Σίκινο η πλακόστρωση στην περιοχή Πεταλάκια Χώρας Σικίνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με αναγγελία της ΕΜΥ σήμερα Τετάρτη 21 Μαρτίου, προβλέπεται επιδείνωση του καιρού με θυελλώδεις ανέμους, ανατολικούς, νοτιοανατολικούς εντάσεως, 7 – 8 μποφόρ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μία γυναίκα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή του λιμένα Πειραιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος– Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ'' Ν.Ν. 62, 79χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια διήμερη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου στον Κώστο της Πάρου, το Σάββατο και την Κυριακή 17 και 18 Μαρτίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Επρόκειτο για ασθενείς με προχωρημένη ηλικιακή εκφύλιση ωχράς κηλίδας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η άσκηση ετοιμότητας του προσωπικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης, με την ονομασία «ΥΓΡΟ ΠΥΡ», στις εγκαταστάσεις SEVESO 3 της SEKAVIN A.E. στη Σύρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για μία ακόμη ημέρα οι επιλογές στο κουπόνι πάμε στοίχημα είναι περιορισμένες, ωστόσο το Betarades.gr έχει καταλήξει σε τρεις προτάσεις.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στην εδαφική αρμοδιότητα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου, το μήνα Φεβρουάριο 2018 σημειώθηκαν 19 τροχαία ατυχήματα, έναντι 17 με τον αντίστοιχο μήνα του έτους 2017. Ειδικότερα σημειώθηκαν:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos