Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2020 - Psts.gr

Έφτασε στην Ελλάδα μέσω του Προμαχώνα η πρώτη παρτίδα των 9.750 δόσεων εμβολίων κατά της Covid-19 από την εταιρεία Pfizer-BioΝTech και αναμένεται πλέον να ξεκινήσουν άμεσα οι εμβολιασμοί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντυπωσιακές εικόνες της στολισμένης χριστουγεννιάτικης Αθήνας από ψηλά δείχνει βίντεο του «This is Athens» του Δήμου Αθηναίων. Το βίντεο έχει διάρκεια δύο λεπτών, έχει γυριστεί με drone και αποδέκτες του είναι εκπρόσωποι των σημαντικότερων διεθνών ΜΜΕ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ένα μοναδικό πρωτότυπο και άκρως εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο σκηνικό έχει στολιστεί η Δημοτική Κοινότητα  Ν.Αρτάκης του Δήμου Χαλκιδέων.

Η παραλία της Νέας Αρτάκης έχει «φορέσει» τα γιορτινά της και σε πείσμα των καιρών, λόγω της πανδημίας, ο εορταστικός διάκοσμος δίνει τον τόνο της χαράς και της αισιοδοξίας.
Ενώ δεν λείπει και το πελώριο γράμμα προς τον Άγιο Βασίλη…

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφτασαν αργά το απόγευμα της Παρασκευής, ανήμερα των Χριστουγέννων, οι πρώτες 9.000 δόσεις του εμβολίου των Pfizer και BioΝTech στη χώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έξυπνα tips, μικρά μυστικά και πολύτιμες συμβουλές για να αποφύγουμε τις περιττές θερμίδες και τα περιττά κιλά αυτές τις γιορτές, αλλά και το το ενοχλητικό hangover από τον κ. Ευμένη Π. Καραφυλλίδη Κλινικό Διαιτολόγο - Διατροφολόγο, Διευθυντή Διαιτολογικού Τμήματος Μetropolitan General

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 617 νέα κρούσματα κορωνοϊού, όπως καταγράφηκαν στη χώρα το τελευταίο 24ωρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2020 18:03

Γέννησε η Τζένη Μπαλατσινού

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Τζένη Μπαλατσινού και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, καθώς τις τελευταίες ώρες κρατούν στην αγκαλιά τους τον νεογέννητο γιο τους.

Κατηγορία LIFESTYLE
Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2020 15:51

Δείτε τι έδειξαν τα rapid test σε Πάρο και Σύρο

Τα rapid test έγιναν σε 23 μαζικές δειγματοληψίες σε ολόκληρη τη χώρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Στην ταβέρνα «Ο Κρητικός» στην Αμφιάλη βρέθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σύμφωνα με ανάρτηση του ιδιοκτήτη, μοίρασε φαγητό, δώρα και παιχνίδια σε κόσμο που το έχει ανάγκη.
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την προέλευση και σημασία του ονόματος του Χριστού, καθώς και άλλων ονομάτων, εξηγεί μέσω ανάρτησής του ο καθηγητής Γιώργος Μπαμπινιώτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos