Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 - Psts.gr

Για την κατανόηση της μοναδικής και σημαντικής σχέσης ανάμεσα στους ανθρώπους και στους σκύλους είναι απαραίτητη η αποδοχή της ιδέας ότι τα ζώα μπορούν να βιώσουν αγάπη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στο κτίριο ΚΕΠ την 25η του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 18.00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στο παρακάτω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φέτος, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, αποφάσισε να δοκιμαστεί στο θεατρικό σανίδι

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο γυμνισμός για πολλούς θεωρείται φιλοσοφία ζωής και ένας τρόπος έκφρασης της ελευθερίας, εκεί που το σώμα γίνεται ένα με τον πραγματικό του κόσμο, τη φύση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοροναϊός: Στην Αθήνα οι Έλληνες του Diamond Princess με πολυεθνική επιχείρησηΚΟΣΜΟΣ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα γραφεία μας σε Αθήνα και Πάρο αναζητούν Βοηθό λογιστή με απαραίτητα προσόντα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυρίζουμε το ρολόι της μνήμης δεκαετίες πριν, στη Νάουσα. Τότε που όλα ήταν πιο αυθόρμητα, πιο αυθεντικά, πιο αθώα και άκρως παραδοσιακά!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πάρου σε συνεργασία με την Αθηνά Χειμαριού και την Εθελοντική Οργάνωση LaveYou μας προσκαλούν σε ένα παραμυθένιο απόγευμα με Ιστορίες Εθελοντισμού την Τετάρτη 4 Μαρτίου και ώρα 18:30 -19:30 μ.μ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μήνυμα ελπίδας ότι υπάρχει διέξοδος έστειλε σε όσους παλεύουν με τα ναρκωτικά και τις εξαρτήσεις η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μαρινέλλα, τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου γνώρισε την αποθέωση για μία ακόμα παράσταση που παρουσίασε με μοναδική επιτυχία στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos