Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020 - Psts.gr

Την ώρα που η γειτονική Ιταλία αντιμετωπίζει μια μεγάλη υγειονομική κρίση με τον κοροναϊό, οι υγειονομικές αρχές της Ελλάδας εντείνουν τα μέτρα πρόληψης για να θωρακίσουν τη χώρα από την απειλή. Τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα για τον κοροναϊό, προκάλεσαν έκτακτη σύσκεψη το απόγευμα της Κυριακής στο Υπουργείο Υγείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευρεία δημοσιότητα πήρε την περασμένη εβδομάδα η ομιλία ή καλύτερα η... προσπάθεια ομιλίας στην Βουλή της βουλευτού Κυκλάδων της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού για τα υδατοδρόμια.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ήταν ένα Αποκριάτικο πάρτι που τα είχε όλα! Μασκαρεμένους με… τρέλα, ξέφρενη μουσική, χορό μέχρι τελικής πτώσεως, κέφι και μπρίο, απογειωτική διάθεση και απτόητο γλέντι έως τις πρώτες πρωινές ώρες!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Τζόκερ [αριθμός κλήρωσης 2099] και ο νικητής της πρώτης κατηγορίας θα πάρει πάνω από 6.000.000 εκατ. ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου στην κατάμεστη αίθουσα του Αρχιλόχου, στην Παροικία της Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε μια ατέλειωτη παρέα κεφιού μετατράπηκε η Νάουσα την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου καθώς εκεί πραγματοποιήθηκε το Αποκριάτικο Καρναβάλι της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο τρίτος νεκρός από τον κοροναϊό στην Ιταλία είναι μια γυναίκα η οποία νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της βόρειας Ιταλίας, λόγω ογκολογικών προβλημάτων, και ήταν βεβαρημένη η κατάσταση της υγείας της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναστέλλονται όλες οι εκπαιδευτικές εκδρομές που προγραμματίζονταν και προγραμματίζονται προς την Ιταλία, μέχρι νεωτέρας, κατόπιν εντολής της Υπουργού Νίκης Κεραμέως.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 8 & 9 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στον Φαληρικό Όρμο, ο διασυλλογικός αγώνας ιστιοπλοΐας «Ειρήνης-Φιλίας» για σκάφη Laser 4.7, Laser RDL και Laser STD.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στα 150 έφτασαν τα κρούσματα του κοροναϊού στην Ιταλία, σύμφωνα με νέα ενημέρωση της Ιταλικής Πολιτικής Προστασίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos