Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 - Psts.gr

Ο κορωνοϊός φαίνεται πως χτυπάει κυρίως ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά και όσους έχουν επιβαρυμένη υγεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαν … φαντάσματα κινούνται τα “Blue Star Naxos” και “Πήγασος” μεταφέροντας ΜΑΤ στη Χίο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναβρασμός επικρατεί στη Μυτιλήνη το βράδυ της Δευτέρας με τους πολίτες να αποκλείουν το λιμάνι της πόλης καθώς και το λιμάνι Σιγρίου, με απορριμματοφόρα του δήμου, ώστε να αποτρέψουν την απόβαση των ΜΑΤ από το πλοίο «Πήγασος».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι πρέπει όλοι να γνωρίζουμε για τον Covid-19

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 83, 84, 86, 88, 89 και 90 του Ν. 4555/2018, παρακαλείσθε όπως προσέλθετε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, στο κατάστημα της Κοινότητας Αγκαιριάς, την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 19:00, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Καθαρά Δευτέρα έχει τέσσερα βασικά στοιχεία που την κάνουν ξεχωριστή και τη Μόνη Δευτέρα που Αγαπάμε: εκδρομή στην εξοχή, νηστίσιμα γευστικά πιάτα, Μακεδονικό Χαλβά και το χαρακτηριστικό παιχνίδι της ημέρας, τον Χαρταετό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη έπληξαν τουρκική αυτοκινητοπομπή στην επαρχία Ιντλίμπ της βορειοδυτικής Συρίας, τελευταίο προπύργιο των υποστηριζόμενων από την Τουρκία τζιχαντιστών στη βορειοδυτική Συρία, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση RAI, ο αριθμός των νεκρών από τον κοροναϊό στην Ιταλία ανήλθε στους επτά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 20:13

Επίσκεψη του Φίλιππου Φόρτωμα στην Πάρο

Προσκεκλημένος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο Βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας, πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στο νησί της Πάρου από το Σάββατο 22 έως τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομιλία στην Υποεπιτροπή Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών με θέμα τις ιαματικές πηγές της χώρας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos