Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021 - Psts.gr

Η Εθνική Ελλάδας στο πόλο ανδρών επικράτησε με 13-10 στον ημιτελικό του Προολυμπιακού τουρνουά της Ρωσίας και εξασφάλισε το “εισιτήριο” για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

“Η ασφάλεια μαζί με την Εισαγγελία έχουν άριστη συνεργασία και δεν υπήρχε καμία αναζήτηση. Μόλις εξεδόθη το ένταλμα σύλληψης ενημερωθήκαμε και προσήλθαμε αυτοβούλως” είπε πριν από λίγο ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη στους δημοσιογράφους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021 20:02

Σεισμός τώρα 4 Ρίχτερ νότια της Ρόδου

Η σεισμική δόνηση έγινε στις 19:00 σήμερα 20 χιλιόμετρα ανατολικά της Καταβιάς Ρόδου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στον Αγιο Κωνσταντίνο στον κεντρικό δρόμο Αργοστολίου - Ληξουρίου, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό κράτηση είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης ύστερα από την έκδοση σχετικού εντάλματος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε παρακάτω, στις λίστες του ΕΟΔΥ, πού εντοπίζονται τα υπόλοιπα: 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.424, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν υπάρχει ένταλμα για τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, όπως πληροφορήθηκε ο ίδιος όταν μετέβη αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με οθόνη LCD 6,67” ανάλυσης FullHD + 144Hz, τριπλή κάμερα 108MP, μπαταρία 5000mAh με fast charging, NFC και επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 865 εισέρχεσαι στην εποχή του 5G δυναμικά!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μονοχρωμία είναι ο υπέρμαχος του μινιμαλισμού, ένα χρώμα  αρκεί για να δώσει στο σύνολο όλα όσα χρειάζεται ενώ τα πολλά αποδυναμώνουν το αποτέλεσμα σου.

Κατηγορία LIFESTYLE
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos