Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 - Psts.gr

Το τελευταίο διάστημα όλοι είχαν αγωνία για το ποιος είναι ο δολοφόνος του Στεφανή αλλά και το πότε θα αποκαλυφθεί.

Κατηγορία LIFESTYLE

Άνοιξε πριν από λίγο η ηλεκτρονική πλατφόρμα στο myaade/ρυθμίσεις οφειλών για την ρύθμιση των χρεών της πανδημίας από 3 έως 6 χρόνια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To YouTube ξεκινά μια τεράστια καμπάνια απομάκρυνσης βίντεο που διαδίδουν ψευδείς πληροφορίες αναφορικά με τα εμβόλια (παντός τύπου), σε μια ακόμη προσπάθεια αντιμετώπισης επιβλαβούς περιεχομένου που διαδόθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Θα τεθούν  σε εφαρμογή περιοριστικά μέτρα τοπικού χαρακτήρα μετά τη δημοσίευση της απόφασης για ένταξη των τεσσάρων περιοχών στην κατηγορία 4 σε ΦΕΚ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ένα ντροπιαστικό θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι δάσκαλοι και μικροί μαθητές στο Δημοτικό Σχολείο των Λευκών, όταν αντίκρισαν βανδαλισμένη την είσοδο του κτηρίου του σχολείου τους από άγνωστους, απ΄ότι φαίνεται αρνητές του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Περιφερειακό Πρόγραμμα (ΠΠ) για την περίοδο 2021-2027 , που είναι τώρα σε διαβούλευση, παρουσιάστηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αποσπώντας σε πρώτη φάση την επικρότηση της πλειοψηφίας των συμβούλων των υπόλοιπων παρατάξεων, αποδεικνύοντας ότι η στρατηγική σύμπνοια στην αντιλαϊκή πολιτική, καλά κρατεί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 18:13

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018 και του άρθρου 163 του Ν.3463/2006, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 05-10-2021 και ώρα 19.00΄ μέσω τηλεδιάσκεψης, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Oι Δήμοι Ερέτριας, Καρύστου και Κύμης-Αλιβερίου, όπως και 9 κάτοικοι της Εύβοιας, προσέφυγαν στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο και ζητούν να ακυρωθούν οι αποφάσεις της Διυπουργικής Επιτροπής Στρατηγικών Επενδύσεων και του υπουργού Ανάπτυξης, όπως και

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κατανομή των κρουσμάτων κορονοϊού σε όλη τη χώρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα, Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021, αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες κατάταξης για την πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου για τα 30 Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) του ΟΑΕΔ σχολικού έτους 2021-2022. Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν την κατάταξή τους με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης που υπέβαλαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos