Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 - Psts.gr

Τα μωρά μπήκαν στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως τα πιο πολλά μωρά που κατάφεραν να επιβιώσουν σε μία γέννα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ελένη Ράντου εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της για το νέο Προεδρικό Διάταγμα, το οποίο εξισώνει πτυχία δραματικών σχολών και εν γένει καλλιτεχνικών σπουδών, με απολυτήρια Λυκείου.

Κατηγορία LIFESTYLE

Από τις 23 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου, ο Δήμος Αθηναίων, μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), μεταμορφώνει τις γειτονιές της Αθήνας σε εντυπωσιακά «χριστουγεννιάτικα χωριά» γεμάτα δράσεις και παιχνίδια που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά. Φέτος, στον χάρτη προστίθενται τέσσερα ακόμη, με σκοπό να ενισχύσουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα στην πόλη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον 53χρονο Νίκο Χλώψιο, αποκάλυψε μιλώντας στο onlarissa.gr η αδελφή του εκλιπόντα Βάσω.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαζικά εγκαταλείπουν την Πάρο οι κάτοικοί της ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων. Στο λιμάνι του νησιού η κίνηση είναι αυξημένη, τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές και ο κόσμος που επιβιβάζεται στα πλοία είναι πολύς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 15:11

Με τα γκολ στη Μαύρη Θάλασσα

Λίγες οι επιλογές στο σημερινό πρόγραμμα, θα ασχοληθούμε με την Τραμπζονσπόρ του Τάσου Μπακασέτα και ένα ματς από τα… εξωτικά Η.Α.Ε.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας άκουσαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η σύζυγός του Μαρέβα-Γκραμπόφκσι Μητσοτάκη και τα παιδιά τους Κωνσταντίνος και Δάφνη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα άκουσαν ο Αλέξης Τσίπρας και η σύντροφος του Μπέτυ Μπαζιάνα, καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, υποδέχθηκε στα γραφεία του κόμματος την Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά και Βορειοηπειρωτικούς Συλλόγους υπό την αιγίδα της Δημοκρατικής Ένωσης Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας - ΟΜΟΝΟΙΑ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μισό εκατομμύριο άνθρωποι μολύνονται από τον κορωνοϊό κάθε ημέρα μόνο στην κινεζική πόλη Τσινγκντάο, ανέφερε ένας δημοτικός υπεύθυνος για την υγεία, δείχνοντας, σε ένα άρθρο που γρήγορα λογοκρίθηκε, πως οι επίσημες στατιστικές δεν αντανακλούν το πρωτοφανές κύμα μολύνσεων που αντιμετωπίζει η χώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για τον εντοπισμό του με δύο πλωτά του λιμενικού και ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos