Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 - Psts.gr

Ανατρίχιασε η Ελλάδα απολαμβάνοντας τηλεοπτικά τον κορυφαίο Έλληνα τροβαδούρο του έρωτα Γιάννη Πάριο, να ερμηνεύει καθηλωτικά τα υπέροχα τραγούδια του - ύμνους στο ομορφότερο ανθρώπινο συναίσθημα, τον έρωτα, και να μαγεύει για μια ακόμη φορά!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 23:28

Verba volant, scripta manent

Προσφάτως υπήρξαμε μάρτυρες στο δημοτικό συμβούλιο, μίας λεκτικής διαμάχης με εντονότατους χαρακτηρισμούς , μεταξύ δημάρχου και πρώην αντιδημάρχου .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 23:20

ΕΟΔ Κυκλάδων - Σεμινάριο πρώτων βοηθειών

Μετά από πρόσκληση της Διευθύντριας του Δημοτικού Σχολείου Νάουσας, κας Ανδρεάκου Κωνσταντίνας, για μια ακόμα φορά, μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων πραγματοποίησαν, το Σάββατο 12-2-2022, σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών, στους εκπαιδευτικούς του σχολείου, τηρώντας τα Πρωτόκολλα προστασίας λόγω covid.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαρύ πένθος στην οικογένεια του Άρη καθώς πέθανε σε ηλικία 49 χρονών ο πρόεδρος της ΠΑΕ και ξάδελφος του ιδιοκτήτη, Θοδωρή Καρυπίδη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόψε, στις 22:00, στο MEGA - Δείτε το πρώτο μουσικό απόσπασμα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέσσερα ασημένια μετάλλια ήταν ο απολογισμός των Ελλήνων χιονοδρόμων την πρώτη ημέρα του 1ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος διάθλου που διεξάγεται στο Πάλε της Βοσνίας,

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό την τροποποίηση της αεροπορικής οδηγίας πτήσεων με τις προϋποθέσεις εισόδου στην Ελλάδα προς περιορισμό της διασποράς της νόσου COVID-19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 66, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 24.679 θάνατοι. Το 95.2% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από σήμερα psts.gr και sportcyclades.gr ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σας μεταφέρουν εφεξής, ζωντανά, τον παλμό των αθλητικών γεγονότων στις Κυκλάδες!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos