Κυριακή, 07 Αυγούστου 2022 - Psts.gr

Με ένα υπέροχο, νησιώτικο, παραδοσιακό πανηγύρι, τίμησε η Αλυκή το βράδυ του Σαββάτου 6 Αυγούστου την εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 07 Αυγούστου 2022 19:09

Σαν το ηλιοβασίλεμα στην Πάρο δεν έχει

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Πάρο, όπου συναντά και μερικά άλλα σημαντικά πρόσωπα της τηλεόρασης, όμως όσο κι αν απολαμβάνει τις πρωινές βουτιές στην παραλία, μέσα από τις τελευταίες της αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, άλλη φαίνεται να είναι η αγαπημένη της στιγμή της ημέρας.

Κατηγορία LIFESTYLE

Μια γυναίκα που έκανε αλεξίπτωτο θαλάσσης έχασε τη ζωή της στην περιοχή ανάμεσα σε Κέρκυρα και Σύβοτα, όταν έσπασε ο ιμάντας που την έδενε με το ταχύπλοο, όταν ξέσπασε ξαφνικό μπουρίνι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Δανάη Παππά είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους, στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Κατηγορία LIFESTYLE

Κάτω από νέα τηλεοπτική στέγη, αυτή του ΣΚΑΪ, θα βρει η νέα τηλεοπτική σεζόν την Φαίη Σκορδά, ενώ ο μέχρι πρότινος συμπαρουσιαστής της, ο Γιώργος Λιάγκας, θα παρουσιάζει το Πρωινό μαζί με τη Δούκισσα Νομικού στον ΑΝΤ1.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θλίψη για τον χώρο των καλλιτεχνών καθώς όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Ντόρα Κωστίδου. Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από ανάρτησή του στο facebook ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο designer συνδυάζει στο νησί των ανέμων ολιγοήμερες διακοπές με business.

Αν και οι παπαράτσι του την έχουν στημένη στο Ματογιάννι, στο coctkail party που οργανώνεται για το opening του πρώτου pop up store με ρούχα της συζύγου του  , η «Espresso» σάς τον παρουσιάζει πρώτη! Προς τιμήν του διάσημου σχεδιαστή και της συζύγου του δόθηκε χθες το βράδυ πριβέ δείπνο σε υπερπαραγωγή βίλα της Μυκόνου, με καλεσμένους συνεργάτες και φίλους του, όπως οι αδελφές Στυλιανοπούλου, ο Κώστας Μαρτάκης και ο Ελληνας σχεδιαστής μόδας Μιχάλης Μανιάτης, ο οποίος το έκανε γνωστό ανεβάζοντας Insta-story, ενώ ο Κώστας Μαρτάκης έβγαλε και selfie μαζί του.

Ευδιάθετος και σε μεγάλα κέφια ο Tommy -ντυμένος στα λευκά- απόλαυσε από τη βίλα τη μοναδική θέα του νησιού και την καλή ενέργεια που εκπέμπει η Μύκονος, αλλά και την ελληνική κουζίνα. Οσο για τη διαμονή του στο ολιγοήμερο ταξίδι του, μένει σε πολυτελέστατη σουίτα ξενοδοχείου στον Ορνό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλαγές έρχονται για τους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς αλλά και τους φορείς που ασχολούνται με αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα, μέσα από το Εθνικό Μητρώο Ζώων Συντροφιάς (ΕΜΖΣ), το οποίο θα αναπτυχθεί το προσεχές διαστημα και θα αποτελέσει τη διαδικτυακή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ντυμένος όπως πάντα εκκεντρικά, πληθωρικός, ευφυής και μοναδικός, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς, γιόρτασε τα 70ά του γενέθλια, το Σάββατο 6 Αυγούστου, με ένα μεγάλο πάρτι στην Πάρο!

Κατηγορία LIFESTYLE
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos