Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2024 - Psts.gr

Πληροφορίες θέλουν την συνεργάτιδα του Πρωινού, Αφροδίτη Γραμμέλη να έχει υποβάλει την παραίτησή της μετά το παντελώς άστοχο ρεπορτάζ για το σπίτι του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

Κατηγορία LIFESTYLE

Παλιότερες έρευνες υπολόγιζαν ότι ο μέσος άνθρωπος κάθεται περισσότερες από 13 ώρες κάθε μέρα. Σήμερα, μάλλον καθόμαστε ακόμα περισσότερο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 118 και την παρ. 3 του άρθρου 120 του Ν. 4412/2016, ο Δήμος Πάρου προκειμένου να συνάψει τη σύμβαση παροχής υπηρεσιών με τίτλο: «Παροχή Υπηρεσιών για τον καθαρισμό φρεατίων», ενδεικτικού προϋπολογισμού 29.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.), σας καλεί όπως υποβάλλετε την προσφορά για την αρ.8017-08/07/2024 (ΑΔΑ Φ3ΛΦΩΞΓ-ΥΔ2) Απόφαση Δήμαρχου έγκριση προϋπολογιζόμενης δαπάνης, σας εγγράφως στο πρωτόκολλο του Δήμου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι συμμετοχές των αθλητών του ΑΟ Πάρου στους 35ους Αιγαιοπελαγίτκους αγώνες της Λέρου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Νέα έκθεση του Παγκόσμιου Συμβουλίου Παρακολούθησης Ετοιμότητας (GPMB) παρουσιάστηκε στην 15η Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής για την Υγεία στο Βερολίνο και αποκαλύπτει πληθώρα κινδύνων που αυξάνουν την πιθανότητα νέων πανδημιών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υψηλά επίπεδα βενζολίου βρέθηκαν σε περισσότερα από το ένα τρίτο των προϊόντων ακμής με βάση το υπεροξείδιο του βενζολίου που εξετάστηκαν σε πρόσφατη μελέτη - Η έκθεση των δερμοκαλλυντικών σε θερμότητα φαίνεται ότι επηρεάζει τον σχηματισμό του ύποπτου για καρκινογένεση βενζολίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με επιστολή τους οι συστημικές τράπεζες και τα funds διαχείρισης απαιτήσεων, οι γνωστοί servicers, ζήτησαν από τον αρμόδιο για το Κτηματολόγιο υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνο Κυρανάκη να τους παρασχεθεί απευθείας πρόσβαση για έρευνα στη βάση δεδομένων του Κτηματολογίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκε η παρακάτω διακομιδή ασθενή, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρία από τα ομορφότερα νησιά των Κυκλάδων έγιναν το σκηνικό για ισάριθμες ταινίες που εκτόξευσαν τη φήμη τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κρατική τηλεόραση του Ιράν μετέδωσε σήμερα πλάνα ενός ατόμου που εμφανίστηκε να είναι ο υψηλόβαθμος διοικητής της Δύναμης Κουντς της χώρας, Ισμαήλ Καανί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos