Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024 - Psts.gr

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της νέας 48ωρης απεργίας την Πέμπτη 24/10/2024 και την Παρασκευή 25/10/2024, τα δρομολόγια των πλοίων  θα διαμορφωθούν, ως ακολούθως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά ξέσπασε αργά το βράδυ της Τετάρτης (23/10) στην Κίμωλο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου, συζητήθηκε ως 12ο θέμα ημερήσιας διάταξης το ζήτημα της έγκρισης λειτουργίας Θεατρικού Εργαστηρίου στο νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μέχρι στιγμής τα αίτια της τρομοκρατική επίθεσης παραμένουν αδιευκρίνιστα και οι δράστες άγνωστοι ενώ καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγη ώρα στην Πάρο, καθώς τουριστικό σκάφος με 10 επιβαίνοντες που είχε αποπλεύσει από το νησί και είχε βόρεια κατεύθυνση, εξέπεμψε SOS 10 περίπου μίλια ανοιχτά της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εθελοντές και φίλοι ανταποκρίθηκαν στο προσκλητήριο που απηύθυνε ο Στ. Κασσελάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρουσίαση σε δεκάδες ερασιτεχνικά σωματεία των χώρας -νησιωτικά, αλλά και γενικότερης ενασχόλησης με το υγρό στοιχείο- των πλεονεκτημάτων της χώρας μας και των ωφελημάτων για τις τοπικές κοινωνίες 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η 25η Οκτωβρίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού το 1985, με σκοπό την ευαισθητοποίηση, την ενημέρωση και την προώθηση της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρατείνεται η απεργία στα πλοία ύστερα από νέα απόφαση της ΠΝΟ – Τι ζητούν οι ναυτικοί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos