Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024 - Psts.gr

Μία από τις πιο δημοφιλείς δημιουργούς του OnlyFans ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την πλατφόρμα, μετά από τρία χρόνια.

Κατηγορία LIFESTYLE

Ο Γιάννης Δρακόπουλος μιλάει για τη σχέση του με τις νέες τεχνολογίες.

Κατηγορία LIFESTYLE

Ζωντανά στο X θα μιλήσει ο Στέφανος Κασσελάκης το Σάββατο, σύμφωνα με αναρτήσεις υποστηρικτών του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Μπάγερν με 84-80 χάνοντας σημαντικές διαφορές, αλλά και την συγκέντρωσή του με αποτέλεσμα να μετρά τρεις εκτός έδρας ήττες σε ισάριθμα ματς στην Euroleague.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Με 81-76 επικράτησε ο Παναθηναϊκός AKTOR της Φενερμπαχτσέ, για την 5η αγωνιστική, με την ομάδα να βελτιώνει σε 3-2 το ρεκόρ της και να υποχρεώνει τον αντίπαλό της στη δεύτερη ήττα του.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Τη δυνατότητα να γιορτάσουν την δική τους Παγκόσμια Ημέρα έχουν σήμερα 25 Οκτωβρίου οι λάτρεις των ζυμαρικών, που σε ορισμένες πόλεις μάλιστα όπως η Ιταλία ή το Λονδίνο μπορούν να απολαύσουν δωρεάν από τα πιο νόστιμα πιάτα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η διαβίβαση του πορίσματος για το σκάνδαλο στην Καθολική Εκκλησία σηματοδοτεί και την έναρξη της ποινικής έρευνας για την οποία έχει ενημερωθεί και η αντίστοιχη αρχή στο Βατικανό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με πίστη και βαθιά κατάνυξη χιλιάδες πιστοί συμμετείχαν το πρωί στη λιτάνευση των ιερών εικόνων της Παναγίας Φανερωμένης και του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Πάτρα η μαθήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από το σχολείο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Από 1/1/2025 θα έχουμε νέα οριζόντια αύξηση στις συντάξεις από 2,2% έως 2,5%»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos