×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014 - Psts.gr

Το απόγευμα της Δευτέρας 10 Μαρτίου συνεδρίασε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου το Συντονιστικό Όργανο για την Υγεία σε Πάρο και Αντίπαρο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το απόγευμα της Δευτέρας 10 Μαρτίου συνεδρίασε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου το Συντονιστικό Όργανο για την Υγεία σε Πάρο και Αντίπαρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναφορικά με την προσάραξη του M/V "YUSUF CEPNIOGLU", σημαίας Τουρκίας, που σημειώθηκε πρώτες πρωινές ώρες της 08.03.14, γίνεται

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με επτά αναμετρήσεις συνεχίζονται τα πρωταθλήματα βόλεϊ Κυκλάδων σήμερα, αύριο και το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Μαρτίου 2014. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Την υποψηφιότητά της στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές με την Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Το οριστικό πρόγραμμα ποδοσφαίρου στις 15/3, 16/3 και 17/3/2014 και οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια, όπως το ανακοίνωσε σήμερα η ΕΠΣ Κυκλάδων έχει ως εξής:

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Κυρίες και κύριοι, η διοργάνωση αυτού του διήμερου συνεδρίου, στο οποίο έχω την τιμή να απευθύνω χαιρετισμό, αποτελεί μια θαυμάσια πρωτοβουλία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πιο συγκεκριμένα η απόφαση που έλαβε την Τετάρτη 12 Μαρτίου
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τρια θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014 το Συντονιστικό Όργανο για την Υγεία σε Πάρο - Αντίπαρο. Η πρόσκληση έχει ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κυκλάδων, κατά τη συνεδρίαση αυτού της 12-03-2014, αφού έλαβε υπόψη του

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos